Σασμός: Σοκαρισμένη η Αργυρώ αντικρίζει τον Αστέρη μετά από πολύ καιρό

Σασμός: Η συνάντηση που πολλοί περίμεναν.

Οι εξελίξεις τρέχουν στη σειρά του Alpha, Σασμός και κανείς δεν γνωρίζει πως θα διαμορφωθούν οι σχέσεις των πρωταγωνιστών στη συνέχεια. Μετά την αθώωση του Αστέρη στο δικαστήριο, οι ισορροπίες έχουν αλλάξει κι η Αργυρώ δεν μπορεί να πιστέψει ότι πλέον είναι ελεύθερος και δεν κατηγορείται για το φόνο του αδερφού της, του Πετρή.

Ο Αστέρης σε μία κίνηση απελπισίας ταξιδεύει στα Γιάννενα για να τη συναντήσει κι εκεί συνειδητοποιεί πως έχει κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της με τον Σταύρο. Μόλις εμφανίζεται μπροστά της, η Αργυρώ χάνει τη φωνή της και μένει άναυδη που βλέπει ξανά τον έρωτά της μπροστά της. Ωστόσο η δίψα της για εκδίκηση δεν την αφήνει να εκφράσει τα συναισθήματά της και ξεσπά εναντίον του, κάνοντάς του ξεκάθαρο πως για την ίδια θα είναι πάντα ένοχος.

Μάλιστα τα σχόλια στο Twitter πήραν φωτιά με τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου να αναφέρουν πόσο ανυπομονούσαν για τη συγκεκριμένη σκηνή και πόσο «έσπασε»η καρδιά τους για την απογοήτευση που βίωσε ο Αστέρης.

Η αποκάλυψη για το γάμο και το παιδί της Αργυρώς αφήνει άφωνο τον Αστέρη, ο οποίος έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρίνα. Τι θα του ζητήσει; Ο Μανόλης κάνει μια τελευταία προσπάθεια να λύσει τον μαθηματικό γρίφο που τον βασανίζει. Θα τα καταφέρει; Ο Γεράσιμος και η Στέλλα ανταλλάσσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον γιο του Καραπάνου. Μία είδηση που δεν περιμένει, θα βγάλει τον τελευταίο έξω απ’ τα ρούχα του, με απρόβλεπτες συνέπειες… Ο Αστέρης θα δεχτεί την επίσκεψη του αστυνόμου, και ο Μανόλης ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν, ενώ μία επιστροφή από το παρελθόν θα αφήσει άναυδη την Άσπα, που βλέπει τον εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της.