Σασμός: Παίζει το τελευταίο χαρτί κι ανατρέπει τα πάντα

Σασμός

Σασμός: Ο Αστέρης όμηρος των Βρουλάκηδων.

Ένα ντόμινο εξελίξεων θα φέρει ταραχές στην δραματική σειρά Σασμός, καθώς η αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη με την Αργυρώ θέτει την ζωή του πρώτου σε κίνδυνο.

Ο Σταύρος συνεχίζει να εκδικείται το ζευγάρι και δείχνει φωτογραφίες του στον Παύλο. Ο Παύλος με τα ξαδέρφια της Μαρίνας συσπειρώνονται κι ετοιμάζουν ένα σχέδιο, πιάνοντας ως όμηρο τον Αστέρη. Σύμφωνα με το My Tv και την Σοφία Τσίρκα, ο Αστέρης θα περάσει δύσκολες στιγμές στα χέρια τους λόγω του μίσους προς την οικογένειά του. Η εξαφάνιση του Αστέρη γίνεται γνωστή κι η Καλλιόπη απειλεί θεούς και δαίμονες.

Η Αργυρώ θα δεχθεί τηλεφώνημα από τον Παύλο που θα της ζητήσει να τον συναντήσει. Η ίδια αφήνει το παιδί της στον Σταύρο κι αποφασίζει να παίξει το τελευταίο της χαρτί για να σώσει τον Αστέρη. Φτάνει στο σημείο που έχουν αιχμάλωτο τον Αστέρη κι ικετεύει να τον αφήσουν ελεύθερο, την στιγμή που τα ξαδέλφια της Μαρίνας τον σημαδεύουν με όπλο. Η Αργυρώ εξομολογείται στον σοκαρισμένο Παύλο πως ο Πετράκης είναι γιος του Αστέρη και καταφέρνει να τον σώσει. Ωστόσο η Αργυρώ διαισθάνεται πως ο γιος της είναι σε κίνδυνο και τελικά ο Σταύρος τον παίρνει κι εξαφανίζεται, προκαλώντας πανικό. Ο Αστέρης τρέχει να βοηθήσει την Αργυρώ, η οποία είναι σε απόγνωση και στο απόλυτο αδιέξοδο.