Σασμός – Ο Βασίλης Μπισμπίκης εμφανίστηκε και προκάλεσε πανικό

Σασμός

Σασμός - Ο επίλογος ξεκίνησε.

Για την τρίτη και τελευταία σεζόν επέστρεψε ο Σασμός στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Η σειρά είχε αφήσει το τηλεοπτικό κοινό σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο με τον Νικηφόρο να σημαδεύει τον Μαθιό στο μέρος που έχασε τη ζωή ο πατέρας του.

Ωστόσο, οι τηλεθεατές της σειράς περίμεναν με αγωνία την είσοδο του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος θα υποδυθεί τον Ανδρέα Βρουλάκη. Με την εμφάνιση του ηθοποιού στη σειρά, το Twitter πήρε φωτιά. Ο Ανδρέας Βρουλάκης βγαίνει από τις φυλακές στην Τουρκία και είναι έτοιμος να σκορπίσει τον πανικό στους πρωταγωνιστές. Μάλιστα, μόλις πάτερ Μιχάλης μαθαίνει για την αποφυλάκισή του σοκάρεται και ζητά τη βοήθεια της Παναγίας.

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν με μοναδικό τρόπο την εμφάνιση του Ανδρέα Βρουλάκη στη σειρά.

 

 

Σασμός: Περίληψη τρίτου κύκλου – Η μοίρα παίζει άσχημα παιχνίδια στο χωριό της Άνω Ποριάς, με τους ήρωες να βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σημείο της ζωής τους. Αποφασισμένοι να πάνε κόντρα σ’ αυτή την μοίρα και να ξεπεράσουν τα εμπόδια, η ελπίδα για σασμό υφαίνεται όλο και περισσότερο στις ψυχές τους. Οι ισορροπίες, όμως, ανατρέπονται διαρκώς. Νέα πρόσωπα έρχονται σαν σκιά, πρόθυμα να συμμαχήσουν για να εμποδίσουν την συμφιλίωση, ενώ οι Ερινύες για ένα έγκλημα που δεν τιμωρήθηκε ποτέ, ξυπνούν το χειρότερο πρόσωπο της βεντέτας με ανεξέλεγκτες συνέπειες και απώλειες. Ο έρωτας εναλλάσσεται με το μίσος, το φως με το σκοτάδι και τα όνειρα γίνονται εφιάλτες που ζωντανεύουν. Οι καταστάσεις μεταστρέφουν τις προσωπικότητες των ηρώων. Τη στιγμή, δε, που απειλούνται δικά τους πρόσωπα, αναγκάζονται να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να πάρουν αποφάσεις δύσκολες. Μερικές από αυτές χωρίς επιστροφή…