Σασμός: Ο Σταύρος βάζει ντετέκτιβ και μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της Αργυρώς

Σασμός

Σασμός, απόψε στις 21:00 στον Alpha.

Σασμός, Δευτέρα 16 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 58 – Η γιαγιά Ειρήνη με τον Παπά αποφασίζουν να βάλουν το χέρι τους για να βοηθήσουν την κατάσταση με την Αργυρώ και τον Αστέρη και στήνουν μια δήθεν τυχαία συνάντηση. Η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από τον δότη νεφρού της Αργυρώς και ο Αστέρης σκέπτεται να της αποκαλύψει την αλήθεια.

Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η Νάντια συνεχίζει το ριψοκίνδυνο παιχνίδι με τον Μαθιό. Την ίδια στιγμή ο Μανόλης διαλέγει έναν επικίνδυνο δρόμο για να εξασφαλίσει χρήματα και να βοηθήσει την οικογένεια του.

Ζητά από τον Φαρμάκη χρήματα προκειμένου να ξεχρεώσει ο πατέρας του το δάνειο στην τράπεζα. Τη στιγμή που ο Παντελής λαμβάνει την επιταγή συνειδητοποιεί πως ο γιος του ενηλικιώθηκε και η συγκίνηση είναι μεγάλη και για τους δυο.

Ο Λευτέρης ετοιμάζει σχέδιο σε περίπτωση που όλα στραβώσουν ενώ η Αιμιλία δεν είναι σίγουρη πια ποιον μπορεί να εμπιστευτεί.

Λίγο αργότερα, ο Σταύρος βάζει ντετέκτιβ να παρακολουθεί την Αργυρώ και μαθαίνει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις της, καθώς είναι αποφασισμένος να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Πώς θα αντιδράσει;