Σασμός: Ο Σταύρος φωτίζει τη σκοτεινιά στη ζωή της Αργυρώς

Σασμός

Ο Σασμός συνεχίζεται με νέες αφίξεις προσώπων που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πλοκή.

Ο Σασμός δεν ήρθε ποτέ για τις δύο αντιμαχόμενες οικογένειες, αντίθετα, ο θάνατος σημάδεψε και πάλι τις ζωές των ηρώων. Η Αργυρώ έχασε τον αγαπημένο της αδελφό από το χέρι του μεγάλου της έρωτα. Όμως, φαίνεται πως ένας νέος άντρας θα φέρει ξανά την ελπίδα και την αισιοδοξία, βάζοντας τέλος στην τραγωδία που ζει από μικρό παιδί.

Σασμός: Παίρνει την κόρη της μακριά από τα φονικά

Μετά την οδυνηρή απώλεια του μονάκριβου γιου της και την απόπειρα αυτοκτονίας της κόρης της, η Μαρίνα αποφασίζει να την πάρουν και να φύγουν από την Κρήτη. Μάνα και κόρη θα επισκεφθούν τους συγγενείς τους στα Ιωάννινα.

Σασμός: Ο Σταύρος μπαίνει στη ζωή της Αργυρώς

Όπως γράφει στον Τηλεθεατή η Χρύσα Παχούμη, η Αργυρώ στο ταξίδι αυτό θα γνωρίσει έναν άνθρωπο που θα φωτίσει την ψυχή της και θα σταθεί βάλσαμο για τις πληγές της, τον Σταύρο, ο οποίος θα τη λατρέψει. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα ανοίξει την καρδιά της και θα του εξομολογηθεί τα πάντα για τη ζωή της. Το ζοφερό κύκλο αίματος από τις βεντέτες. Το χαμό του αδελφού της Πέτρου, από το χέρι του αγαπημένου της Αστέρη. Τον τραγικό έρωτα του πατέρα της Μάρκου με την Ανθούλα Σταματάκη. Για τον Άγγελο, τον βασανισμένο ετεροθαλή αδελφό της.

Ο Σταύρος, μαθημένος αλλιώς, μακριά από την παράδοση της βεντέτας, θα απορήσει και θα συγκλονιστεί με αυτό που ακούει, αλλά θα σταθεί δίπλα της, φωτίζοντας τη σκοτεινά της ζωής της.

Σασμός: Ο Γιώργος Χριστοδούλου θα είναι ο Σταύρος

Ο Γιώργος Χριστοδούλου κάνει την πρώτη τηλεοπτική εμφάνισή του στον Σασμό υποδυόμενος τον Σταύρο, το νέο άντρα που μπαίνει στη ζωή της Αργυρώς. Το σπουδαίο ταλέντο του έλαμψε από τη στιγμή που πάτησε το θεατρικό σανίδι, στο οποίο δίνει ανελλιπώς το παρών, εδώ και 11 χρόνια.