Σασμός: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έκανε την παρθενική του εμφάνιση

Σασμός

Σασμός, κολακευμένη από το "ατύχημα" η Θεοδώρα.

Η νέες αφίξεις συνεχίζονται στην καθημερινή σειρά του Alpha, Σασμός και τη νύχτα της Πέμπτης ήταν η σειρά του Γιώργου Γεροντιδάκη να εισβάλλει στην ιστορία και δη με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο γνωστός ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» έρχεται σήμερα να μας συστήσει τηλεοπτικά τον μυστηριώδη Λευτέρη Ορφανό. Έτσι, λίγο πριν ρίξει αυλαία το νέο επεισόδιο, ο ήρωας πάρκαρε το αμάξι του, έκλεισε το παράθυρο του και άνοιξε αμέριμνος την πόρτα του οδηγού. Ακριβώς εκείνη τη στιγμή, όμως, περνούσε η Θεοδώρα η οποία και… έπεσε επάνω στην πόρτα.

Τον αρχικό της εκνευρισμό, μιας και άδεισε σχεδόν στο δρόμο η τσάντα της, διαδέχθηκε η γοητεία που προφανώς της άσκησε η άγνωστη ανδρική παρουσία. «Σου ζητάω συγγνώμη. Το μόνο που μπορώ να κάνω, για να σε βοηθήσω, είναι να σου δώσω κάτι για την ζημιά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Ορφανός.

«Τι να μου δώσεις, μωρέ; Είσαι τυχερός που δεν έσπασε κάτι. Κέρνα με έναν καφέ και είμαστε εντάξει» αποκρίθηκε η Θεοδώρα αλλά ο μυστηριώδης άνδρας δεν αντέδρασε έτσι όπως μάλλον θα επιθυμούσε. «Με συγχωρείς αλλά δεν έχω χρόνο. Συγγνώμη και πάλι» τόνισε, με χαμόγελο, ο Λευτέρης αποχωρώντας και ο Σασμός παίρνει φωτιά…