Σασμός: Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι πια ο Μάκης Χριστογιάννης

Σασμός

Σασμός, ο ερχομός του ηθοποιού ενθουσίασε τα social media!

Την είσοδο του στο επεισόδιο της σειράς «Σασμός» έκανε, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, ο Αργύρης Πανταζάρας. Ο ηθοποιός εισήλθε στην επιτυχημένη, καθημερινή σειρά του Alpha υποδυόμενος τον Μάκη Χριστογιάννη και οι φανατικοί του σίριαλ στα social media τον υποδέχθηκαν με θέρμη.

Σαμός, ποιος είναι όμως ο Μάκης Χριστογιάννης;

Στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου αστυνομικός διευθυντής είναι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, ο νέος υπαστυνόμος που έρχεται για να αναλάβει νέες υποθέσεις και να βοηθήσει σε «ξεκαθαρίσματα» είναι ο Μάκης Χριστογιάννης.

Τυπικός, ουσιαστικός, οξυδερκής, βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας, κατά καιρούς, απέναντι σε σκληρά καρύδια του υποκόσμου. Ο Μάκης Χριστογιάννης είναι ο άνθρωπος που θα αποκτήσει γρήγορα την εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του.

Ο Αργύρης Πανταζάρας είναι ηθοποιός τιμημένος με το Βραβείο Χορν, με σημαντική θητεία στο θέατρο και με τηλεοπτικές εμφανίσεις οι οποίες έχουν ξεχωρίσει. Από την Καθαρά Δευτέρα, οπότε και προβλήθηκε το πρώτο του επεισόδιο, ανήκει πια στην ερμηνευτικό ομάδα του «Σασμού»σε έναν ρόλο – κλειδί.