Σασμός: Μία καταδίωξη με ολέθριες συνέπειες

Σασμός

Σασμός: Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα.

Ανατροπές θα υπάρξουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, καθώς μπορεί να φαίνεται πως ο Σταύρος έχει το πάνω χέρι, αλλά αυτό σύντομα θα ανατραπεί.

Η εξαφάνιση του Βαγγέλη με τον Πετρή συνεχίζεται και οι ώρες που περνούν μοιάζουν για την Αργυρώ ένας ατελείωτος εφιάλτης. Η Αστυνομία συνεχίζει μέρα νύχτα τις έρευνες για τον εντοπισμό τους ενώ ο Αστέρης βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην Αργυρώ και προσπαθεί με κάθε πιθανό τρόπο να τη βοηθήσει. Εκείνος, όμως που αποφασίζει να δράσει άμεσα είναι ο Βαγγέλης ο οποίος ενημερώνει την Αργυρώ για το που κρατάει κρυμμένο το παιδί ο Σταύρος. Και από εκείνη τη στιγμή αρχίζουν εξελίξεις που κανείς δεν περιμένει σύμφωνα με MyTv και την Σοφία Τσίρκα.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, ο Αστέρης με την Αργυρώ έχοντας μαζί τους και τον Μαθιό ξεκινούν για την καλύβα που τους υπέδειξε ο Βαγγέλης. Ωστόσο, ο Σταύρος έχει προλάβει να φύγει και από εκεί. Λίγο μετά ενημερώνονται πως ο Σταύρος με το παιδί βρίσκονται σε μία ταβέρνα και σπεύδουν εκεί. Πράγματι, τους εντοπίζουν και ο Βαγγέλης προσπαθεί να πείσει τον αδελφό του να παραδώσει το μωρό. Ο Σταύρος πείθεται αλλά θέλει να γλιτώσει τη σύλληψη. Όλες οι αστυνομικές δυνάμεις ενεργοποιούνται και η καταδίωξη αρχίζει. Ο Σταύρος αφήνει το παιδί και αρχίζει να τρέχει με το αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο Μαθιός και ο Αστέρης βρίσκονται πίσω του και τον κυνηγούν προσπαθώντας να τον σταματήσουν.

Πίσω στο χωριό επικρατεί ανησυχία για την εξαφάνιση όλων και η Καλλιόπη είναι σε αναμμένα κάρβουνα για τους γιους της. Ο Μαθιός και ο Αστέρης συνεχίζουν και καταδιώκουν τον Σταύρο και όλοι αγωνιούν για την κατάληξη της ιστορίας. Ωστόσο, η καταδίωξη και η πίεση που ασκούν στον Σταύρο έχει ολέθριες συνέπειες. Ο Σταύρος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσκρούει με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο. Ο Αστέρης και ο Μαθιός είναι σαστισμένοι και ο Σταύρος μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Εκεί δίνει μεγάλη μάχη να κρατηθεί στη ζωή καθώς φέρει πολλαπλά και σοβαρά τραύματα. Με τον Πετράκη πια στα χέρια της η Αργυρώ αναζητά τα επόμενα βήματά της με τον Αστέρη, ενώ ανησυχεί και για τον Σταύρο καθώς δεν ήθελε ποτέ να έχουν αυτή την κατάληξη.