Σασμός: Καθήλωσε ο Σταύρος μαθαίνοντας πως ο Αστέρης είναι ο δότης της Αργυρούς

Σασμός

Σασμός, ο Γιώργος Χριστοδούλου μπόλιασε με συναίσθημα τον Σταύρο του.

Πιστός στο τηλεοπτικό του ραντεβού ήρθε ο Σασμός και τη νύχτα της Πέμπτης μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. Μάλιστα, στο νέο επεισόδιο της καθημερινής επιτυχημένης σειράς, ο Σταύρος έμελλε να μάθει τη σκληρή αλήθεια για τον δότη νεφρού της συντρόφου του.

Πιο συγκεκριμένα, ο ήρωας που ερμηνεύει με μεράκι ο Γιώργος Χριστοδούλου βρέθηκε στο γραφείο της Στέλλας και εκείνη τον ενημέρωσε για όσα, μάλλον, δεν ήθελε να ακούσει!

«Τυχαία το έμαθα, αλήθεια. Είχαμε πάει με τον Αστέρη στο νοσοκομείο, δεν αισθανόταν καλά και ήρθε μια νοσοκόμα. Μου μίλησε, νόμιζε πως το γνώριζα και άρχισε να μου δίνει οδηγίες και να μου λέει ότι οι άνθρωποι με ένα νεφρό έχουν χαμηλό ανοσοποιητικό και πρέπει να προσέχουν. Δεν ήταν δύσκολο να συνδέσω τα γεγονότα και κατάλαβα ότι ο Αστέρης είναι ο δότης. Λυπάμαι. Πραγματικά λυπάμαι. Φαντάζομαι ότι και για σένα ήταν μεγάλο σοκ όπως ήταν και για σένα» τόνισε, μέσα σε όλα, η Στέλλα. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω στην αρχή αλλά κατάλαβα πόσο πολύ την αγαπάει και μέχρι που μπορεί να φτάσει για αυτήν».

Τότε ήταν που ο Σταύρους, έχοντας μείνει άναυδος με όσα μόλις άκουσε, ξέσπασε σε νευρικό γέλιο σε μια σκηνή λεπτών ερμηνευτικών ισορροπιών.

Και ο Σασμός συνεχίζεται, γεμάτος ανατροπές, στο πρόγραμμα του Alpha…