Σασμός: Καθήλωσε ο Δημήτρης Αλεξανδρής για το παρελθόν του Ευθύμη Φαρμάκη

Σασμός

Αυτή είναι η πιο βαθιά πληγή για τον νέο ήρωα της σειράς Σασμός.

Ο Σασμός συνεχίζεται και το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του Alpha, έφτασε η ώρα να μάθουμε την βαθιά πληγή του νέου ήρωα Ευθύμη Φαρμάκη. Τον λόγο για τον οποίο ο ήρωας που ερμηνεύει με μεράκι ο ηθοποιός Δημήτρης Αλεξανδρής μοιάζει σήμερα διψασμένος για εκδίκηση.

Έτσι, μέσα από ένα flashback, παρακολουθήσαμε πως αρχικά τον Ευθύμη Φαρμάκη να πίνει και να θρηνεί στον τάφο της συντρόφου τους. Στον τάφο δηλαδή της Ρέας Φαρμάκη, η οποία και απεβίωσε πριν από δέκα χρόνια. Στη συνέχεια ακολούθησε η σκηνή μέσα από την οποία μάθαμε την αλήθεια για τον θάνατο της.

Σε αυτήν, η αστυνομία με μπροστάρη τον Αντώνη Φραγκιαδάκη είχε κυκλώσει τον Ευθύμη και πλάι του βρισκόταν η συντρόφου  του. «Μη φοβάσαι, μωρό μου. Θα ξεφύγουμε. Θα ξεφύγουμε και θα ζήσουμε οι δυο μας. Δεν θα τους αφήσω να σου κάνουν κακό» της είπε όσο εκείνη επέμενε να παραδοθεί. Κάτι που ο ήρωας όμως δεν ήθελε να κάνει.

Για αυτό και πήρε την πρωτοβουλία να σηκωθεί η ίδια, με τα χέρια ψηλά, προκειμένου να εκφράσει στην αστυνομία τη διάθεση της. Έχοντας όμως στα χέρια το όπλο του Ευθύμη, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ δίχως να τους προλάβει ο Αντώνης Φραγκιαδάκης. Η σφαίρα λάβωσε την Ρέα η οποία και έσβησε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στην αγκαλιά του Ευθύμη Φαρμάκη.