Σασμός: Καθηλώνει το τρέιλερ του δεύτερου κύκλου

Σασμός

Απόλυτα ανατρεπτικός και μη προβλέψιμος επιστρέφει ο Σασμός.

Για δεύτερη χρονιά αναμένεται να έρθει ο «Σασμός» στους τηλεοπτικούς μας δέκτες προσεχώς μέσα από το νέο πρόγραμμα του Alpha. Μάλιστα, τη νύχτα της Τρίτης, ήρθε στον αέρα του σταθμού το πρώτο τρέιλερ για τη νέα σεζόν της τηλεοπτικής σειράς για να καθηλώσει τους φανατικούς τηλεθεατές της.

Οι δυναμικές να εναλλάσσονται, τα πρόσωπα αδρά, τα συναισθήματα στο κόκκινο, ενώ οι ήρωες κρύβουν τη δική τους αλήθεια. Ένα πιστόλι οπλίζεται και ο «Σασμός» επιστρέφει για να γράψει τη δική του ιστορία!

Οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με τις εξελίξεις αλλά και τα συναισθήματά τους. Μία επιστροφή θέτει νέα δεδομένα και γκρεμίζει τις όποιες σταθερές. «Νεκρός» «ξεβράζεται» από τη θάλασσα και ζητά εκδίκηση. Μυστικός αστυνομικός, σε μυστική αποστολή, υπόσχεται μεγάλες αποκαλύψεις. Εισαγγελέας, που είχε στο παρελθόν σχέση με μέλος της οικογένειας Βρουλάκη, κρατάει στα χέρια του την τύχη του Μαθιού Σταματάκη.

Φίλος του «νεκρού», μετά την αποφυλάκισή του για λαθρεμπόριο, ανοίγει μπαρ στο Ρέθυμνο. Ένας γάμος έμεινε «μετέωρος», ένας «ένοχος» αναζητείται, ο ήχος από το κλειδί που στριφογυρίζει στην φυλακή, φέρνει νέες εκπλήξεις. Πώς θα είναι η καινούργια μέρα; Ο δρόμος για τον «Σασμό» είναι γεμάτος θυσίες!

Έτσι γεννιέται η ελπίδα και ο σασμός! Η συγκλονιστική συνέχεια το φθινόπωρο στον Alpha! Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα.