Σασμός: Η υγεία του Αστέρη κλονίζεται

Σασμός

Σασμός: Σε κίνδυνο ο Αστέρης.

Ο Σασμός επιστρέφει με νέα επεισόδια κι οι εξελίξεις τη νέα σεζόν θα κόψουν την ανάσα. Η υγεία του Αστέρη θα επιδεινωθεί και θα βρεθεί σε σοβαρό κίνδυνο.

Οι Σταματάκηδες βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Η σύλληψη του Μαθιού για τον φόνο του Άγγελου ταράζει την οικογένεια, αλλά πολύ περισσότερο την Καλλιόπη, η οποία, όπως θα δούμε, κρύβει ένα μεγάλο, ένοχο μυστικό. Η ίδια, μάλιστα, πηγαίνει αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και ομολογεί πως εκείνη χτύπησε με το ψαλίδι τον Άγγελο και ως εκ τούτου εκείνη σκότωσε τον γιατρό. Ο Αντώνης μένει άναυδος με όσα ακούει και ανακρίνει την Καλλιόπη. Τα νέα διαδίδονται γρήγορα, αλλά όλοι είναι βέβαιοι ότι η γυναίκα λέει ψέματα για να σώσει τον γιο της. Οι επόμενες ώρες είναι, όμως, καθοριστικές. Ο Φραγκιαδάκης διαπιστώνει πως η Καλλιόπη είναι η ένοχη και δίνει άμεσα εντολή για να τη συλλάβουν, ενώ παράλληλα ο Μαθιός αποφυλακίζεται. Μάλιστα, η Άννα καταθέτει εναντίον της Καλλιόπης και με όσα λέει «καίει» την καπετάνισσα. Η ομολογία και η σύλληψη της Καλλιόπης ταράζει το χωριό.

Σύμφωνα με το MyTv και την Σοφία Τσίρκα, Ο Μαθιός καταρρακώνεται συνειδητοποιώντας ότι η μητέρα του έχει κάνει τον φόνο, ενώ ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στο τι πραγματικά συνέβη στο ιατρείο του Άγγελου και ο γιατρός κατέληξε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος. Αστέρης και Μαθιός είναι σε κατάσταση σοκ προσπαθώντας να βρουν τρόπο να βοηθήσουν τη μητέρα τους αλλά και να καταλάβουν και οι ίδιοι τι την έκανε να επιτεθεί στον Άγγελο, ενώ η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Καλλιόπης. Την ίδια στιγμή, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται. Ο νεαρός αρχίζει να νιώθει άρρωστος, αλλά δεν εξομολογείται την αλήθεια σε κανέναν, καθώς κανείς εκτός του Μαθιού δεν γνωρίζει πως έχει δώσει το νεφρό του για να σώσει την Αργυρώ. Ωστόσο, όσο οι μέρες περνούν η αδιαθεσία που νιώθει μεγαλώνει. Μάλιστα, καθώς οδηγεί χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και κινδυνεύει. Κι ενώ σταματάει προκειμένου να πάρει ανάσα και να νιώσει καλύτερα, θα τον δούμε να έχει μία συνάντηση με την Αργυρώ, η οποία βρίσκεται στον δρόμο του. Οι δυο τους έχουν ακόμη μία συζήτηση με ένταση, αλλά συνειδητοποιούν ακόμη μία φορά πως όσα νιώθουν ο ένας για τον άλλον δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστούν.