Σασμός: Η Βασιλική δολοφονεί τον Λάζαρο – Η συγκλονιστική σκηνή της πάλης

Σασμός

Η άτυχη μάνα παίρνει εκδίκηση για τον θάνατο του γιου της.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που φέρνει ο Σασμός στον τρίτο και τελευταίο του κύκλο. Μετά τον θάνατο του Νικηφόρου, που βύθισε στο πένθος την Άνω Ποριά, η Βασιλική αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια της και να εκδικηθεί τον δολοφόνο του γιου τους με το ίδιο νόμισμα.

Έτσι, ενώ ο Λάζαρος κρύβεται στο κρησφύγετο και ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι, η Βασιλική καταφέρνει να τον εντοπίσει και υπό την απειλή του όπλου τον κατηγορεί για τον άδικο θάνατο του μονάκριβου γιου της.

Αμέσως μετά ακολουθεί μία πάλη, όπου ο Λάζαρος καταφέρνει αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα και να την αφοπλίσει, ορκισμένος να συνεχίσει την αιματηρή βεντέτα. Ωστόσο, στην προσπάθειά του να τη στραγγαλίσει, η Βασιλική βρίσκει τη δύναμη και καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια του, σπρώχνοντάς τον με δύναμη.

Ο Βρουλάκης σκοντάφτει και χτυπάει το κεφάλι του στο τσιμέντο, όπου βρίσκει ακαριαίο θάνατο. Η Βασιλική σοκάρεται, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. Εκείνη τη στιγμή, η Καλλιόπη μπαίνει στο κρησφύγετο…

Σασμός, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον Alpha.