Σασμός: Η σοκαριστική σκηνή που η Βασιλική μαθαίνει ότι ο δολοφόνος του Στεφανή είναι ο Μαθιός

Σασμός

Συγκλονισμένη η Βασιλική με την αποκάλυψη της αλήθειας.

Συγκλονιστικές ήταν οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, καθώς η Βασιλική έμαθε από τον Ευθύμη πως ο φονιάς του Στεφανή είναι ο Μαθιός.

Η Αργυρώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να προσεγγίσει και πάλι τον Αστέρη. Εκείνος, ωστόσο, δυσκολεύεται να διαχειριστεί τα συναισθήματά του απέναντί της. Η Μαρίνα δέχεται την πρόταση του Αντώνη να μετακομίσει σπίτι του και την ανακοινώνει στην οικογένειά της. Η Καλλιόπη επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Μαθιό, την ώρα που στο σπίτι του βρίσκεται ο μικρός Πετράκης, δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση. Ο Ευθύμης λέει ευθέως στη Βασιλική, ποιος πιστεύει ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, αφήνοντάς την άναυδη. Ο Αντώνης προειδοποιεί τη Ντίνα σχετικά με το Βαγγέλη.

«Τον εχθρό τον έχεις μες στο σπίτι σου. Μια ερώτηση θα σου κάνω και μετά θα φύγω. Τον φόνο του πρώην άντρα σου τον σκέφτεσαι καθόλου; Λέω αν έχεις κάποια υποψία ποιος μπορεί να το έκανε. Το μυαλό μου λειτουργεί εξαιρετικά και ξέρεις που κατέληξα; Ότι ο Μαθιός τον σκότωσε… Ψάξε το κι εσύ, δεν χάνεις τίποτα» ανέφερε ο Ευθύμης, αφήνοντας εμβρόντητη την Βασιλική.