Σασμός: Η αντίδραση της Μαρίνας στον Αντρέα τους αφήνει όλους άφωνους

Σασμός

Σασμός, απόψε στις 21:00 στον Alpha.

Σασμός, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, Επεισόδιο 04: Ο Αντρέας εξαγριώνεται, όταν μαθαίνει για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς, την ώρα που ο  παπα-Μιχάλης και ο Παύλος φοβούνται τις αντιδράσεις του. Ο Αντρέας οργισμένος πηγαίνει στο σπίτι των Βρουλάκηδων, ζητώντας εξηγήσεις, αλλά δε θα περιμένει την αντίδρασή τους. Ο Νικηφόρος καταφεύγει στο Μανόλη, σε μια προσπάθεια να πιαστεί από κάπου.

Ο Γιώργος επισκέπτεται τους δύο φίλους, προσπαθώντας να μάθει τι έχει συμβεί μεταξύ τους αλλά κι εάν ο Νικηφόρος ήταν στο μαντρί την ημέρα του πυροβολισμού του Μαθιού. Ο Μαθιός ζητά να δει το Νικηφόρο, εκείνος ωστόσο αρνείται πεισματικά. Μία απρόσμενη πρόταση θα εκπλήξει την Αιμιλία, και μία επίσκεψη στη φυλακή θα φέρει τον Βαγγέλη ενώπιον κρίσιμων διλημμάτων. Η Βασιλική παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, έχοντας συμφωνήσει με την Καλλιόπη να συμμαχήσουν για το καλό της οικογένειάς τους.

Ο Φραγκιαδάκης επιμένει να σκαλίζει με το Γιώργο τον πυροβολισμό του Μαθιού. Δυστυχώς για τον ίδιο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον που δεν έπρεπε, και οι συνέπειες θα είναι δραματικές.