Σασμός: Γάμος τραγωδία για Μαθιό και Βασιλική – Δύο θάνατοι που συγκλονίζουν

Σασμός

Ο Σασμός, λίγο πριν το τέλος του πρώτου κύκλου, αναμένεται να φέρει πολλά δάκρυα...

Όσο οι μέρες περνούν, το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς του Alpha, Σασμός, πλησιάζει. Οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε μέχρι τότε κόβουν την ανάσα. Δύο θάνατοι πρόκειται να συγκλονίσουν τους ήρωες και να ανακατέψουν εκ νέου την τράπουλα στα δεδομένα που είχαν μέχρι τώρα στη ζωή τους.

Σασμός – Οι δύο θάνατοι που θα σημαδέψουν τους πάντες

Αρχικά, θα δούμε τη θυσία του Καραπάνου για να σώσει τη ζωή του Γεράσιμου. Ο βαρυποινίτης, μαθαίνοντας πως ο νεαρός αστυνομικός για τον οποίο έχει στήσει ο ίδιος καρτέρι θανάτου είναι ο γιος του, μπαίνει μπροστά του και «τρώει» εκείνος τη σφαίρα αφήνοντας ακαριαία την τελευταία του πνοή. Αυτή η εξέλιξη επηρεάζει πολύ τον Γεράσιμο, ο οποίος αποφασίζει να φύγει για πάντα από την Κρήτη αφήνοντας πίσω του την Στέλλα.

Ο θάνατος όμως που πρόκειται να επηρεάσει όλους τους ήρωες και να φέρει ένα ντόμινο εξελίξεων είναι εκείνος του Άγγελου. Ο γιατρός θα βρεθεί νεκρός και κανείς δεν θα ξέρει ποιος και γιατί τον έχει σκοτώσει. Άλλωστε, ο ίδιος έχει αρκετούς ανοιχτούς λογαριασμούς. Γιατί μπορεί να πήγε στην Κρήτη για να βρει την οικογένειά του, ωστόσο, με τις κινήσεις του δημιούργησε πολλούς εχθρούς, όπως ο Κώστας, αλλά κυρίως η Καλλιόπη και ο Μαθιός.

Σασμός: Στον γάμος του Μαθιού με τη Βασιλική τίποτα δεν πάει όπως το είχαν φανταστεί

Η είδηση πως ο Άγγελος πέθανε έχει σημάνει συναγερμό στην αστυνομία και ο Αντώνης βάζει σκοπό της ζωής του να βρει τον ένοχο. Την ίδια ώρα, σε αντίθετο κλίμα, η Βασιλική και ο Μαθιός ετοιμάζονται για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους, τον γάμο τους. Τα οικεία τους πρόσωπα βρίσκονται στο πλευρό τους και όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη στιγμή. Ωστόσο, τίποτα δεν πάει όπως το είχαν φανταστεί.

Ο Μαθιός, μετά τον φόνο του Άγγελου, μπήκε στο στόχαστρο της αστυνομίας σαν ο νούμερο ένα ύποπτος, μιας και τα δύο ξαδέλφια αρκετές φορές είχαν ανταλλάξει απειλές και σκληρές κουβέντες. Η αστυνομία, έπειτα από κάποιες ενδείξεις, προχωράει στη σύλληψη του Μαθιού την ημέρα του γάμου του με τη Βασιλική. Όλοι είναι σοκαρισμένοι από όσα διαδραματίζονται, αλλά πολύ περισσότερο η Βασιλική.

Από εκείνη την ημέρα και μετά αρχίζει ένα αγώνας από τον Μαθιό να αποδείξει πως είναι αθώος. Κάποιοι τον πιστεύουν και βάζουν στο κάδρο των υπόπτων τον Κώστα και την Καλλιόπη. Κάποιοι, όμως, γνωρίζοντας πόσο σκληρός είναι, πιστεύουν πως έλυσε τις διαφορές του με τον Άγγελο χύνοντας αίμα.