Σασμός: Bάζει το χέρι της στη βεντέτα και το πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο

Σασμός

Όσα αποκαλύπτει η Δανάη Παππά για τον ρόλο της Θοδώρας στο σίριαλ Σασμός.

Η Θοδώρα βάζει το χέρι της στη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων, στη δημοφιλή σειρά του Alpha Σασμός και το πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο, λέει στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο, η Δανάη Παππά που την υποδύεται.

Τι σας αρέσει στη Θοδώρα;
Μου αρέσει που είναι ατρόμητη. Δεν φοβάται να πει τη γνώμη της. Βέβαια αυτό πολλές φορές πληγώνει τους ανθρώπους γύρω της.

Θα μπορούσε να ήταν φίλη σας; Και αν ναι, τι θα τη συμβουλεύατε;
Πιστεύω πως δύσκολα θα γινόμουν φίλη με τη Θοδώρα. Αν ήταν φίλη μου, όμως, θα τη συμβούλευα να σταματήσει να ασχολείται τόσο πολύ με τις ζωές των άλλων και να εστιάσει στον εαυτό της. Πολλές φορές βλέπουμε τα πράγματα χειρότερα γύρω μας, ενώ στην πραγματικότητα φταίμε εμείς.

Γιατί πιστεύετε πως… βασανίζει τον Μανωλάκη;
Με τον αδελφό της θεωρώ πως είναι από μικροί σε κόντρα. Είχε συνηθίσει να είναι μοναχοπαίδι και όταν εμφανίστηκε ο Μανώλης την έπιασε ζήλια. Τώρα που μεγάλωσαν, έχει ακόμα μέσα της αυτή τη ζήλια, δεν το έχει ξεπεράσει, και προσπαθεί να τον μειώνει συνέχεια, ώστε να νιώθει καλύτερη από αυτόν.

Η Θοδώρα θα συνεργαστεί με τον Διονύση για να χωρίσουν τον Πέτρο από τη Σεμίνα…
Με τον Διονύση προσπαθούν και οι δύο να “ψαρέψουν” ο ένας από τον άλλον πληροφορίες για το ζευγάρι Σεμίνα – Πέτρος, χωρίς να ξέρει ο ένας το κίνητρο του άλλου. Ο Πέτρος για τη Θοδώρα είναι ο μεγάλος της έρωτας και από τη στιγμή που χώρισαν δεν θέλει να τον δει ευτυχισμένο με καμία άλλη εκτός από την ίδια. Οπότε είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι: και δεν τον έχει ξεπεράσει και θέλει να τον εκδικηθεί που αυτός είναι χαρούμενος με τη Σεμίνα και όχι με την ίδια.

Στο βιβλίο η Θοδώρα κρύβεται πίσω από όλη την αναβίωση της βεντέτας. Μπορεί να τη δούμε να παίζει και εδώ πρωταγωνιστικό ρόλο;
Η ιστορία της τηλεοπτικής Θοδώρας μοιάζει πολύ με του βιβλίου. Βάζει το χέρι της στη βεντέτα και το πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο.

Ο κόσμος τι σας λέει;
Ο κόσμος έχει διχαστεί με τη Θοδώρα και τη Δανάη. Από τη μία βλέπουν στον “Σασμό” τη Θοδώρα, που δεν είναι και το καλύτερο παιδί, και μετά βλέπουν εμένα, ίσως σε κάποια συνέντευξη ή στα σόσιαλ μίντια, και είμαι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Πολλές φορές μού λένε: “Βρε παιδί μου, ηρέμησε λίγο ως Θοδώρα, μην μπλέκεσαι συνέχεια στις ζωές των άλλων”. Και άλλες μού λένε: “Καλά τους κανείς εκεί στον ‘Σασμό’! Πολύ μας αρέσει που η Θοδώρα τα λέει έξω από τα δόντια”.

Θα προχωρήσει στον γάμο με τον Γιώργη;
Η σχέση τους προχωράει. Στο δικό μου μυαλό όμως η Θοδώρα συνεχίζει μαζί του για να μπει στο μάτι της οικογένειάς της αλλά και του Πέτρου.