Σαν οικογένεια: Όλες οι εξελίξεις! Τι θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα

Σαν οικογένεια

Διαβάστε πως θα εξελιχθούν οι ζωές των πρωταγωνιστών της σειράς «Σαν οικογένεια» στα επόμενα επεισόδια!

Δευτέρα 28 Αυγούστου – Επεισόδιο: 42

Ο Αντρέας μαθαίνει ότι η Χριστίνα ήξερε από την αρχή για τα παιδιά που ο ίδιος έχει με την Κατερίνα και συγκλονίζεται. Έτσι, αρχίζει να βάζει σε εφαρμογή τα σχέδιά του. Το ίδιο, όμως, θα πρέπει να κάνει και ο Γιώργος, που ξαφνικά, βρίσκεται με δύο αδέλφια. Τον κίνδυνο που διατρέχει, τον έχει αντιληφθεί ήδη και ο Στέφανος, ο οποίος αποφασίζει να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Ο Θάνος θα αντιδράσει έντονα, όταν κατά λάθος ακούσει τις αμφιβολίες τής Μαρίνας για τον γάμο τους. Μετά από αυτό, οι αποφάσεις του δημιουργούν ανατροπές, που η Μαρίνα αδυνατεί να χειριστεί. Όταν ο Λουκάς μαθαίνει από τον Θάνο τις εξελίξεις, αποφασίζει να παρέμβει. Παράλληλα, η Νίκη αντιλαμβάνεται ότι η απόφαση να μεγαλώσουν το παιδί τής Στέλλας μαζί με τον Μηνά δεν είναι τόσο εύκολη, όσο αρχικά πίστευε. Απέναντι σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που ζει, οι σκέψεις της στρέφονται για μία ακόμη φορά στον Γιάννη…

Τρίτη 29 Αυγούστου – Επεισόδιο: 43

Ο Αντρέας, ο Γιάννης και ο Πέτρος προσπαθούν να καταλάβουν ποιος πρόδωσε στον Στέφανο τη σχέση τους με την Κατερίνα. Η Μαρίνα ανακαλύπτει πως ο Θάνος έφυγε στην Αθήνα και γυρίζει στεναχωρημένη πίσω στο σπίτι των παιδιών. Η Νίκη συνειδητοποιεί πως ο Μηνάς έρχεται όλο και πιο κοντά με την Στέλλα, λόγω της εγκυμοσύνης της. Ο Στέφανος έρχεται αντιμέτωπος με την οργή τού Λουκά, ο οποίος τον κατηγορεί για την καταστροφή της πολιτικής του καριέρας. Ο Γιάννης προσπαθεί να πλησιάσει την Μαρίνα, όμως ένα μήνυμα του Θάνου θα αλλάξει τα πράγματα. Η Ελένη ανακαλύπτει πως ο Σάββας παρενοχλεί ακόμα την Λία και της προτείνει να τον αντιμετωπίσουν μαζί. Όταν η Λία αρνείται, η Ελένη αποφασίζει να δράσει μόνη της. Ο Λουκάς, θέλοντας να εκδικηθεί τον Στέφανο, προσεγγίζει έναν παλιό του εχθρό, τον Αντρέα. Ενώ η Κατερίνα περιμένει στο γραφείο της τον Αντρέα, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη.

Τετάρτη 30 Αυγούστου – Επεισόδιο: 44

Η αναχώρηση της Στέλλας κάνει άνω-κάτω την Νίκη και τον Μηνά, την ίδια στιγμή που η επιστροφή τής Μαρίνας στο σπίτι των παιδιών ανατρέπει για άλλη μια φορά τα δεδομένα. Η Κατερίνα δέχεται, αναπάντεχα, την επίσκεψη του Γιώργου, που της ζητά να μείνει μακριά απ’ την οικογένειά του. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί, προς μεγάλη του απογοήτευση πως όσα ξέρει γι’ αυτούς ο Γαλανός, τα έμαθε από την Μάγδα. Ο Στέφανος, γνωρίζοντας πια τι συμβαίνει πίσω απ’ την πλάτη του, παραπλανεί με την συμπεριφορά του την Κατερίνα, δυσκολεύοντας ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Η Ράνια, αντιμέτωπη με τις συνέπειες του πάθους της, ζητά  βοήθεια από τον Λουκά, ο οποίος ψάχνει ευκαιρία να την έχει στο χέρι. Η μεγάλη ανατροπή, όμως, θα έρθει από τις αναζητήσεις τής Ελένης. Ψάχνοντας στο αστυνομικό τμήμα όπου υπηρετούσε ο Σάββας για παλιές καταγγελίες εναντίον του, θα βρεθεί μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη…

Πέμπτη 31 Αυγούστου – Επεισόδιο: 45

Η εξέλιξη της αρρώστιας τού Γιάννη, αναγκάζει τον Πέτρο να του ζητήσει κάτι το οποίο τον βυθίζει σε στενοχώρια. Ο Λουκάς προσεγγίζει τον Αντρέα, μετά το σχέδιο που έχει για να εκδικηθεί τον Στέφανο. Η ευτυχία τού Μηνά αρχίζει να γεμίζει θλίψη την Νίκη, η οποία βλέπει ότι δεν υπάρχει θέση γι’ αυτήν κοντά τους. Η Λία ξεσπά όταν πιέζεται από την Ελένη να ανακαλέσει το τραυματικό της παρελθόν. Οι εκμυστηρεύσεις τού Γιάννη στην Μαρίνα δημιουργούν απογοήτευση, καθώς η προσμονή της δεν δικαιώνεται.

Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο: 46

Η Ελένη, ενώ περιμένει τον Αλέξη για μια ρομαντική βραδιά στο σπίτι της, ξαφνικά δέχεται την επίσκεψη του Γιώργου. Η Κατερίνα εκμυστηρεύεται στον Αντρέα τούς φόβους της για το αν η πρόταση του Λουκά είναι μια συμπαιγνία με τον Στέφανο ώστε να τον παγιδέψουν. Ο Αντρέας, μη βλέποντας άλλη λύση, δέχεται να συνεργαστεί με τον Λουκά εναντίον του Στέφανου. Η Χριστίνα, απελπισμένη, λέει στον Γιώργο πως ο Αντρέας την εγκαταλείπει για την Κατερίνα. Ο Γιώργος, αναλαμβάνει δράση. Η Νίκη, σε συνεννόηση με την Στέλλα, σπρώχνει τον Μηνά στην αγκαλιά της, λέγοντάς του ψέματα πως είναι ακόμα με τον Γιάννη και πολύ ερωτευμένη. Η Μαρίνα συνειδητοποιεί πως αυτός που πραγματικά αγαπά είναι ο Γιάννης..