Σαν οικογένεια: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Σαν οικογένεια

Από Δευτέρα 31 Ιουλίου έως Παρασκευή 4 Αυγούστου στη 13:00 στον Alpha.

Δευτέρα 31 Ιουλίου – Επεισόδιο: 22

Η Ελένη συναντά την Λία. Είναι επιθετική μαζί της και τη ρωτά τους λόγους που την οδήγησαν να την αφήσει στο Ίδρυμα. Ο Μηνάς και η Στέλλα έρχονται πιο κοντά. Η υγεία τού Γιάννη παρουσιάζει επιδείνωση και ο ίδιος προσπαθεί να απομακρύνει από κοντά του την Νίκη, για να μην πληγωθεί όταν το μάθει. Η Μάγδα ακούει, κατά λάθος, ότι ο Στέφανος ευθύνεται για τον φόνο ενός βουλευτή. Παράλληλα, ο Πέτρος τής ανακοινώνει την απόφασή του να παραιτηθεί. Ο Λουκάς οργανώνει την απαγωγή τού Βασίλη, καθώς αυτός απειλεί να τον καταγγείλει στον Εισαγγελέα για παλιές «αμαρτίες» του.

Τρίτη 1η Αυγούστου – Eπεισόδιο: 23

Η Λία πλησιάζει περισσότερο την Ελένη, αλλά δεν της αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας της. Λίγο αργότερα, η Ελένη γνωρίζει τον Λευτέρη στο μαγαζί τής Λίας, προσποιούμενη ότι είναι η βοηθός της. Ο Στέφανος, προειδοποιεί τον Πέτρο να μείνει μακριά από την Μάγδα. Ο Βασίλης καταφέρνει, με τη βοήθεια μιας νοσοκόμας, να αποδράσει από την ψυχιατρική κλινική. Η Μαρίνα τον ψάχνει και ανησυχεί… Ο Γιάννης συνεχίζει να μαζεύει στοιχεία για τη μητέρα τής Μαρίνας, ενώ η Ελένη ανακαλύπτει ότι ο Πέτρος είναι σοφέρ τού Στέφανου. Παράλληλα, ο Πέτρος κανονίζει συνάντηση με την Κατερίνα και τον Γιάννη.

Τετάρτη 2 Αυγούστου – Επεισόδιο: 24

Η Κατερίνα ανακοινώνει στον Πέτρο και τον Γιάννη πως είναι αδέρφια κι εκείνη η μητέρα τους, προκαλώντας απροσδόκητες αντιδράσεις. Με την προτροπή τού Πέτρου, η Μάγδα καταθέτει στην αστυνομία όλα όσα γνωρίζει για το ατύχημα του βουλευτή, ενώ ο Λευτέρης τής προτείνει να παρακολουθεί τις τηλεφωνικές συνομιλίες τού Γαλανού.  Εν τω μεταξύ, η Νίκη γράφει ερωτική επιστολή προς τον Γιάννη και τον επισκέπτεται για να του τη δώσει, χωρίς να ξέρει ότι τα γράμματά της θα προδώσουν το μυστικό της.

Πέμπτη 3 Αυγούστου – Επεισόδιο: 25

Ο Λουκάς οργανώνει τις κινήσεις του, ώστε να προκαλέσει ρήξη ανάμεσα στον Γιάννη, τον Πέτρο και την Κατερίνα. Η Μαρίνα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Βασίλη, χωρίς επιτυχία. Προσπαθώντας να βρει τρόπο ώστε να σώσει τη ζωή τού Γιάννη, η Κατερίνα αποπειράται να πει την αλήθεια στον Αλέξη για το παρελθόν της. Η απρόσμενη αντίδρασή του, όμως, της κλείνει τον δρόμο. Η Νίκη γυρίζει στον Μηνά και προσπαθεί να τον πείσει ότι η συναισθηματική της αστάθεια έληξε. Ωστόσο, η Στέλλα δεν φαίνεται να αποδέχεται πια να διατηρεί παθητικό ρόλο στην ιστορία. Ο Πέτρος, με τη συνεργασία τής Μάγδας, ξεκινά την παρακολούθηση του Στέφανου. Η Μαρίνα και ο Γιάννης ξαναπιάνουν το νήμα που οδηγεί στην αποκάλυψη του συγκλονιστικού μυστικού που τους δένει αλλά και που οι ίδιοι αγνοούν.

Παρασκευή 4 Αυγούστου – Επεισόδιο: 26

Η Κατερίνα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Αντρέα, αλλά η παρουσία τής Χριστίνας δεν της το επιτρέπει. Ο Πέτρος δεν έχει πιστέψει λέξη απ’ όσα του είπε ο Λουκάς για την Κατερίνα, σε αντίθεση με τον Γιάννη, ο οποίος έχει διαφορετική γνώμη γι’ αυτήν. Η Μαρίνα, που ετοιμάζεται για πρόβα νυφικού, προσπαθεί να καταλάβει για ποιον λόγο απορρίφθηκαν όλες οι αιτήσεις υιοθεσίας της. Ο Στέφανος που βλέπει παντού εχθρούς, συνεχίζει να υποψιάζεται τον Πέτρο, ενώ ο Σάββας συνεχίζει να περιτριγυρίζει απειλητικά την Λία. Η Μάγδα καταφέρνει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για το πώς και από ποιους οργανώθηκε η δολοφονία τού βουλευτή.