Σ’ αγαπάω μεν αλλά: Το πρώτο τρέιλερ της σειράς είναι στον αέρα

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Ευσταθία Τσαπαρέλη αποκαλύπτουν για το "Σ' αγαπάω μεν αλλά".

Στο νέο πρόγραμμα του OPEN θα πρωταγωνιστήσει η σειρά «Σ’ αγαπάω μεν αλλά» με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Ευσταθία Τσαπαρέλη στους κεντρικούς ρόλους.

Ο Παύλος και η Δάφνη, είναι ένα σύγχρονο ζευγάρι που προσπαθεί να λύσει όλα του τα προβλήματα χωρίς να συνειδητοποιεί πως, αν πράγματι κάποτε τα κατάφερνε, η ζωή δε θα είχε κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Εκρηκτικοί και οι δύο, φτάνουν στα άκρα, γεγονός που πολλές φορές τους φέρνει στα όρια του χωρισμού. Αλλά αυτό το ζευγάρι μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί! Χωρίζουν, τα ξαναβρίσκουν, ξαναχωρίζουν και η ιστορία συνεχίζεται…

Σαν να μην έφταναν τα δικά τους προβλήματα, γύρω τους οι οικογένειές τους, οι φίλοι τους και τα αφεντικά τους, οι οποίοι παρά τις καλές τους προθέσεις, δημιουργούν τα μεγαλύτερα μπερδέματα.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, κυκλοφορεί στον αέρα του σταθμού το πρώτο τρέιλερ για το σίριαλ στο οποίο το πρωταγωνιστικό δίδυμο εκφράζει τις απόψεις του περί έρωτα.

Το «Σ’ αγαπάω μεν αλλά…» είναι μια φρέσκια και μοντέρνα κωμωδία βασισμένη στην εξαιρετικά πετυχημένη ισραηλινή σειρά «Life isn’t everything».