Ρένος Ρώτας: Αποκαλύπτει για τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο στους «Δέκα Μικρούς Μήτσους»

Ρένος Ρώτας

Πώς βρέθηκε στους Δέκα Μικρούς Μήτσους και τι λέει για τον Λάκη Λαζόπουλο;

Τον γνωρίσαμε μέσα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές» και έπειτα από ένα μικρό τηλεοπτικό διάλειμμα, ο Ρένος Ρώτας επέστρεψε μέσα από την σατιρική κωμωδία «Δέκα Μικροί Μήτσοι», όπου φοιτά στη σχολή των… φλώρων που έχει ανοίξει ο Τζίμης. Ο νεαρός ηθοποιός μιλά στον Παναγιώτη Μουλόπουλο και στο περιοδικό MyTv και αποκαλύπτει για τη συνεργασία του με τον Λάκη Λαζόπουλο…

Για τη φετινή χρονιά δέχτηκες κάποιες προτάσεις, αλλά αρνήθηκες. Γιατί;  «Ήταν συνδυασμός πραγμάτων, καθώς υπήρξαν προτάσιες που δεν μου κέντρισαν το ενδιαφέρον ή να πάω στην Κύπρο που δεν μπορούσα λόγω των παραστάσεων, αλλά ήθελα το χρόνο για τον εαυτό μου και να επενδύσω σε κάποιες δραστηριότητες που θα με εξελίξουν, όπως το αθλητικό κομμάτι.»

Γιατί είπες «ναι» στους Μήτσους; «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Γνωρίστηκα με τον Λάκη Λαζόπουλο και να μου πρότεινε να ενταχθώ στο καστ. Είμαι ένας θεατράνθρωπος που, σίγουρα, μόνο θετικά πράγματα έχω να κερδίσω σ’ αυτά τα έξι επεισόδια που θα γίνουν. Το γύρισμα είναι μια μέρα, οπότε μπορώ να κάνω, παράλληλα, το πρόγραμμα μου.»

[dfp_ads id=236982]

Η επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου και των «Μήτσων» σχολιάστηκε θετικά και αρνητικά πριν βγει στον αέρα, που έκανε υψηλά νούμερα. Σε άγχωσε; «Καταλαβαίνω ότι σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι, λόγω του ότι είναι πιο ιδιαίτερο πρότζεκτ. Από εκεί και πέρα, προσπαθώ να κάνω όσο μπορώ καλύτερα τη δουλειά μου και να μην αγχώνομαι για τα όποια σχόλια.»

Σας έχει δώσει κάποια συμβουλή; «Αυτό το είδος της κωμωδίας θέλει απίστευτα έντονο ρυθμό, κάτι που εγώ δεν ήξερα. Έτσι, από κοινού, το «χτίσαμε» με τον Λάκη, τη μέρα του γυρίσματος και βγήκε αυτό το αποτέλεσμα.»

Ήσουν από τους φανατικούς τηλεθεατές των «Μήτσων» όταν πρωτοβγήκαν; «Ως οικογένεια, δεν ανοίγαμε πολύ την τηλεόραση, αλλά οταν συνέβαινε αυτό «Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι» ήταν στα προγράμματα που παρακολουθούσα. Συγκεκριμένα, θυμάμαι χαρακτηριστικά τον Λάκη με τον Δημήτρη Σταρόβα, την Ελένη Γερασιμίδου και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Η «Χήρα» όμως ήταν η αγαπημένη μου.»