Ψυχοκόρες Spoiler: Η Βικτώρια πουλάει τη Δεσποινιώ σε Λιβανέζους

Ψυχοκόρες

Ψυχοκόρες, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Απρόσμενες εξελίξεις ταράζουν τη ζωή των ηρώων στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 Ψυχοκόρες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για το περιοδικό MyTV, η Βικτώρια πουλάει τη Δεσποινιώ σε Λιβανέζους, ενώ ο Σώτος ετοιμάζεται να παντρευτεί άλλη, παρ’ όλο που είναι ερωτευμένος με τη Μαρίκα.

Το σατανικό σχέδιο του Τάσου και της Βικτώβριας να εκμεταλλευτούν την αθώα Δεσποινιώ κερδίζοντας χρήματα από την ομορφιά της έχει μπει σε εφαρμογή εδώ και καιρό. Σύντομα η κοπέλα πρόκειται να βρεθεί αντιμέτωπη με έναν αληθινό εφιάλτη. Προετοιμάζεται εντατικά για να πάρει μέρος στα καλλιστεία και ονειρεύεται μία επιτυχημένη ζωή στον χώρο του θεάματος.

Ο Τάσος έχει καταφέρει να την κάνει να τον ερωτευτεί βαθιά, χωρίς να υποψιάζεται τις κακόβουλες προθέσεις του. Ωστόσο, ενδόμυχα έχει αρχίσει να τρέφει και εκείνος συναισθήματα για την κοπέλα αλλά δεν το παραδέχεται σε κανέναν. Παράλληλα, ο άντρας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς χρωστάει πολλά χρήματα.

Κάποια στιγμή η Βικτώρια προθυμοποιείται να τον βοηθήσει ώστε να απαλλαχθεί από το χρέος του, καλύπτοντας το ποσό που χρειάζεται. Εκείνος χαίρεται αλλά στη συνέχεια ανακαλύπτει ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει να χάσει για πάντα τη Δεσποινιώ. Η Βικτώρια έρχεται σε επαφή με πάμπλουτους ανθρώπους της Ανατολής και δείχνοντας μια φωτογραφία της ψυχοκόρης συμφωνεί να τους την πουλήσει έναντι αδράς αμοιβής…

Ψυχοκόρες, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΑΝΤ1.