Ψυχοκόρες: Ποιος είναι ο καλόκαρδος Μέλιος;

Ψυχοκόρες

Θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα της σταθεί μετά τον αποχωρισμό από τις Ψυχοκόρες!

Με διπλά επεισόδια κάθε Τετάρτη βράδυ συνεχίζεται η προβολή για τις «Ψυχοκόρες» στην ελεύθερη τηλεόραση του ΑΝΤ1 με το τηλεοπτικό κοινό να μοιάζει πως έχει αγκαλιάσει ήδη με θέρμη την σειρά και τους ήρωες της. Στα επόμενα επεισόδια, μάλιστα, έρχονται να προστεθούν και ορισμένοι νέοι χαρακτήρες στις ιστορίες των τεσσάρων κεντρικών κοριτσιών.

Ψυχοκόρες, ποιος είναι ο καλόκαρδος Μέλιος:

Ο Μέλιος (Αναστάσης Λαουλάκος) είναι ένας φτωχός νεαρός βοσκός, που ζει σε μια καλύβα με μοναδική συντροφιά τον σκύλο του, τον Ζούκο. Είναι καλόψυχος, αγαθός, αφελής και απονήρευτος. Άπειρος από γυναίκες, αλλά και από κοινωνικές συναναστροφές, ο Μέλιος συνεννοείται καλύτερα με τα ζώα, που φροντίζει, παρά με τους ανθρώπους. Όταν η Φρόσω θα βρεθεί μπροστά του σε ανάγκη, θα τη βοηθήσει απλόχερα χωρίς να ζητήσει κανένα αντάλλαγμα.

Ψυχοκόρες

Θα είναι ο πρώτος άνθρωπος που θα της σταθεί μετά τον αποχωρισμό από τις αδερφές της και στο πρόσωπό του θα αντικρύσει το απόλυτο καλό, μέσα στον εφιάλτη που η ίδια βιώνει, γνωρίζοντας το απόλυτο κακό. Ο Μέλιος θα δείξει στη Φρόσω πώς είναι η ανιδιοτελής, αγνή αγάπη, που δεν λογαριάζει ούτε τα πλούτη ούτε την εξωτερική εμφάνιση, και θα την κάνει να ονειρευτεί και πάλι.