Ψέματα: Η τελική αναμέτρηση έχει βίαιες συνέπειες

Ψέματα

Ψέματα, απόψε στις 22:40 στον Alpha.

Ψέματα, Παρασκευή 17 Ιουνίου, Επεισόδιο 06: Η σχέση της Κάτιας (Βασιλική Τρουφάκου) με την αδελφή της την Έλενα (Αλεξάνδρα Αϊδίνη) 3 μήνες μετά την αποκάλυψη της προδοσίας της Κάτιας έχει υποστεί ένα καίριο πλήγμα.

Η Κάτια συναντά την Έλενα έξω από το νοσοκομείο, της δίνει ένα όπλο στον πόλεμό της ενάντια στον Ανδρέα (Χρήστος Λούλης), το κινητό του,  αλλά παράλληλα της ζητά να προσπαθήσει να προχωρήσει τη ζωή της και να φροντίσει να επουλωθούν οι πληγές της. Ξέρει ότι δεν είναι σε θέση να δίνει συμβουλές, αλλά κάνει μία συγκινητική κι απελπισμένη προσπάθεια να κάνει την αδελφή της να την ξαναεμπιστευτεί.

Η Έλενα, με ηρεμία αλλά και ειλικρίνεια, της απαντά ότι αυτό θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, η Κάτια της λέει  ότι όταν και αν θελήσει, ξέρει πού θα τη βρει. Ο Αντρέας είναι τρομοκρατημένος ότι μπορεί να συλληφθεί και γι’ αυτό ζητάει από τον Άρη (Δημήτρης Αριανούτσος) να πει ψέματα στην αστυνομία και να του δώσει άλλοθι. Η Έλενα όμως δεν το βάζει εύκολα κάτω και η τελική αναμέτρηση ανάμεσα τους έχει βίαιες συνέπειες.