Πρωταγωνίστρια σε τούρκικο σίριαλ είχε ξυλοκοπηθεί από σύζυγό της

Διαβάστε για τον παθιασμένο έρωτά της

 Η γνωριμία της με τον Γιλμάζ Γκιουνέι, τον διάσημο ηθοποιό, σεναριογράφο και σκηνοθέτη την έχει στιγματίσει. Μπορεί να έχουν περάσει ακρετά χρόνια, αλλά τότε φιλοξενήθηκαν πολλές φορές στα εξώφυλλα των περιοδικών. Ο έρωτάς τους ήταν παθιασμένος, τόσο πολύ που περιλάμβανε ακόμα και ξύλο! Οι δυο τους χώρισαν 14 μήνες μετά , όταν σε μία έκρηξη ζήλιας εκείνος δεν δίστασε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του και να την στείλει για 4 ημέρες στο νοσοκομείο!!!


Στην φωτογραφία είναι με τον συζυγό της

Μιλάμε για την Νεμπαχάτ Τσεχρέ, την 65χρονη (!) Φιντέρβς της σειράς «Πειρασμός» του ΑΝΤ1. Η διάσημη ηθοποιός πάτησε στην πασαρέλα μόλις στα 15 της χρόνια μετά από πιέσεις της μητέρας της και φίλων της και έτσι βγήκε πρώτη στο διαγωνισμό «Μις Τουρκία» και αμέσως μετά κλήθηκε να εκπροσωπήσει την χώρα της στον διαγωνισμό «Μις Κόσμος»! Από μικρή στα βάσανα…

Όσων αφορά στον παθιασμένο έρωτά της με τον ηθοποιό, παρά τον χωρισμό τους και την βία που υπήρξε δεν ξέχασαν ποτέ ο ένας τον άλλον. Εκείνος μάλιστα λίγο πριν πεθάνει στο Παρίσι όπως γράφει το Tvzapping  ψέλισσε: «Να προσέχετε την Νεμπαχάτ».

Διαβάστε ακόμα:

Γνωρίστε τους πρωταγωνιστές της σειράς «Πειρασμός»