Προξενιό της Ιουλίας: H Τραϊάνα Ανανία πιο αποκαλυπτική από ποτέ στο κρεβάτι με τον Γρηγόρη

Τραϊάνα Ανανία

"Φωτιές" άναψε το Προξενιό της Ιουλίας!

Μια γκεστ εμφάνιση – «κόλαση» έκανε η Τραϊάνα Ανανία στο «Προξενιό της Ιουλίας» το βράδυ της Τετάρτης στον Alpha. Η γνωστή ηθοποιός έμελλε να έχει σε αυτό το σημείο της πλοκής μια πολύ ερωτική στιγμή με τον ήρωα που ερμηνεύει ο Δημήτρης Σέρφας. Την ώρα μάλιστα που λάμβανε χώρα το γλέντι του γάμου για την Ιουλία και τον Γιωργίκη.

Έτσι, προς το κλείσιμο του επεισοδίου για το δημοφιλές σίριαλ, η ηρωίδα που ερμήνευσε η Τραϊάνα Ανανία αφέθηκε στο εφήμερο πάθος με τον Γρηγόρη Ραζίνη και τα… σεντόνια πήραν φωτιά! Ελάχιστες κουβέντες ανάμεσα στους δυο ήταν αρκετές για να παραδοθούν με θέρμη στο πάθος τους.

Τα αποκαλυπτικά πλάνα ανέβασαν κατακόρυφα το θερμόμετρο της μικρής οθόνης στο «Προξενιό της Ιουλίας» και μοιράστηκαν, χρονικά, ανάμεσα στην ερωτική συνεύρεση και το γλέντι του γάμου. Κάτι που κινήθηκε μάλιστα παράλληλα μέχρι τους τίτλους τέλους.

Κατά τη διάρκεια της εν λόγω επαφής, όμως, ο Γρηγόρης άρχισε να βλέπει στο πρόσωπο την Ιουλία με τους χρήστες των social media να παραληρούν για την σκηνή αυτή στο νέο επεισόδιο της σειράς «Προξενιό της Ιουλίας» στον Alpha.