Προξενιό της Ιουλίας: Έκπληξη κι αμηχανία προκαλούν στη Στάσα οι εξομολογήσεις του Στασινόπουλου

Προξενιό της Ιουλίας

Προξενιό της Ιουλίας, απόψε στις 22.40 στον Alpha.

Προξενιό της Ιουλίας, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, Νέο επεισόδιο:  Η Αλεξάνδρα μετά από μια σκληρή σύγκρουση με τον Απόστολο χωρίζει οριστικά, ενώ ο γιατρός Γκλαβάνης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Φιλιώ. Και ενώ η επίσκεψη Επιφάνειου στις φυλακές θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη, η συμπλοκή του Ρήγα με τον Σωτηράκη που πιάνονται στα χέρια για τα μάτια της Βαγγελίτσας, περιπλέκει τόσο τα πράγματα, που προκαλεί την άμεση επέμβαση του Στασινόπουλου.

Ο τελευταίος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν ο Δήμου του φέρνει σπίτι  την μικρή του κόρη. Στην προσπάθειά του να ισορροπήσει την κατάσταση, ζητά βοήθεια από την Στάσα, προκαλώντας της με τις εξομολογήσεις του, αμηχανία και έκπληξη. Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης έρχεται σε ρήξη με την Ιουλία, καθώς πιστεύει ότι του έχει πει από την αρχή ψέματα για τον Προβιό, ενώ οι προσδοκίες της Δέσπως να παραμείνει στο σπίτι του Προβιού διαψεύδονται, καθώς ένα απρόσμενο εμπόδιο της χαλάει τα σχέδια.

Στην προσπάθεια του Ζαφείρη να συνεφέρει τον Γρηγόρη, εκείνος, απαρηγόρητος και θυμωμένος καθώς είναι, κάνει μια κίνηση που εκπλήσσει την Φιλιώ και σοκάρει την Κυριακούλα.