Προδοσίες: Ένας νεαρός πέφτει πάνω στις ρόδες του αυτοκινήτου του Νεοκλέους

Προδοσίες

Στις 17:45 στο STAR.

Επεισόδιο 227
Ο Αντρέας καταφέρνει να μαλακώσει τα συναισθήματα του Οδυσσέα απέναντι στη Δάφνη. Ο Σερέτης ενημερώνεται για το πτώμα γυναίκας αγνώστων στοιχείων, που αναδύθηκε από τον βυθό της θάλασσας. Η Έλενα εκφράζει στον Πέτρο τον πανικό της αλλά και τη δυσαρέσκειά της με την απόφασή του να βγάλει την Εύα από την κλινική. Την ίδια ώρα, η Εύα βρίσκεται στο σπίτι της Μάρθας και της ζητάει συμπαράσταση. Ο Μάνος απολαμβάνει ανυποψίαστος τη βόλτα του στην εξοχή με τη Σοφία, ενώ εκείνη προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες για το ατύχημα, που προκάλεσε με το αυτοκίνητό του.

Η Μαρίνα περπατάει σαν χαμένη στο δρόμο, ενώ στα αυτιά της αντηχούν τα λόγια του γιατρού, που αφορούν στην εγκυμοσύνη της. Η Έλσα αρχίζει να τρέφει συναισθήματα για τον Στέφανο, τον φωτογράφο, που δίνει τα σεμινάρια στη Σχολή της. Η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη και τη Δάφνη συνεχίζεται, με τον Αντρέα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Η ενημέρωση όμως για το πτώμα, που βρέθηκε, αποφορτίζει το κλίμα, καθώς όλοι πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά για να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του. Η Ελπίδα σοκάρεται όταν βλέπει την Εύα στο σπίτι τους και επιτίθεται λεκτικά στη Μάρθα. Ο Πέτρος ενημερώνει τη Μάρθα για την κακή ψυχολογική κατάσταση της Έλενας κι εκείνη τον συμβουλεύει να της δώσει ένα ηρεμιστικό για να καταλαγιάσει την ταραχή της για το εξιτήριο της Εύας. Ο Άλκης καλεί τον Νεοκλέους σε δείπνο. Η Σύλβια, μία κοπέλα ψυχικά διαταραγμένη, επισκέπτεται τον Κίμωνα και του ζητάει να την κάνει ίδια με την Κρίστη Κωνσταντίνου. Ο Άλκης ζητάει από τον Διαμαντίδη να του βρει ένα σπίτι, όπου θα ολοκληρώσει το ύπουλο σχέδιό του κατά του Νεοκλέους. Η Σύλβια φεύγει θυμωμένη από το ιατρείο του Κίμωνα, χωρίς να συναντηθεί με την Κρίστη, που την ίδια ώρα μπαίνει στην κλινική του. Η Μαρίνα βρίσκεται έξω από το σπίτι του Μάνου, όταν τον βλέπει να έρχεται μαζί με τη Σοφία και να την αποχαιρετάει μ’ ένα φιλί.

Η Κρίστη εκφράζει στον Κίμωνα το θαυμασμό της για τους στίχους του και του ζητάει την άδεια για να τους μελοποιήσει. Εκείνος αρνείται πεισματικά, προκαλώντας ανάμεικτα συναισθήματα στην Κρίστη, που του αφήνει ένα CD με τη μουσική της, μήπως όταν το ακούσει, αλλάξει γνώμη. Ο Άλκης στέλνει στον νεαρό άντρα τα κλειδιά του υποτιθέμενου σπιτιού του για να παγιδεύσει τον Νεοκλέους. Ο Στέφανος βρίσκεται με την Έλσα στο εργαστήρι, όταν δέχεται τηλεφώνημα να πάει και να απαθανατίσει το δείπνο των δυο πολιτικών αντιπάλων, Άλκη Σταύρου και Δώρου Νεοκλέους. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως θα επισκεφτούν μαζί τον Οδυσσέα, καθώς ο θυμός του για εκείνη έχει καταλαγιάσει. Πριν η Δάφνη προλάβει να χαρεί, έρχονται στη Δίωξη οι πρώτες φωτογραφίες του πτώματος που ανασύρθηκε από το βυθό, και σοκάρεται. Η Σοφία γράφει γράμματα στον αδερφό της, εκφράζοντας την οργή της για τον Μάνο. Ο Άλκης φεύγει από το ραντεβού του με τον Νεοκλέους, προφασιζόμενος μία έκτακτη δουλειά. Ο Κίμωνας ακούει το CD της Κρίστης και συγκινείται. Ο Νεοκλέους μπαίνει στο αμάξι του, όταν ένας νεαρός πέφτει πάνω στις ρόδες του αυτοκινήτου του…