Pretty Little Liars: Η σειρά που θα αναστατώσει τα μεσημέρια σας

Τα ψέματα τους δεν είναι τόσο αθώα... και ξεκινούν σήμερα.

Η παρέα κοριτσιών αλλά και τα άτομα που τους περιβάλουν κρύβουν πολλά μυστικά, και ο κύκλος ψεμάτων που δημιουργείται περιπλέκεται ακόμα περισσότερο σε κάθε χτύπημα του τηλεφώνου των πρωταγωνιστριών. Η σειράς η οποία βασίζεται στη σειρά βιβλίων της Σάρα Σέπαρντ έχει αγαπηθεί από το κοινό της Αμερικής και όχι μόνο κι ενώ βρίσκεται στον 5 κύκλο έχει πάρει το πράσινο φως για δύο ακόμα.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς ξεκινά τη Δευτέρα στις 15:30 στο STAR και αποτελείται από 22 επεισόδια. 

Διαβάστε την υπόθεση…

Το Ρόουζγουντ είναι μια μικρή και όμορφη γραφική πόλη. Η ηρεμία, που αποπνέει, έρχεται σε αντίθεση με τα τόσα μυστικά, που κρύβονται. Τέσσερις αποξενωμένες φίλες, η Άρια, η Σπένσερ, η Χάνα και η Έμιλι κρύβουν ίσως το μεγαλύτερο.

Ένα χρόνο πριν, η Άλισον, η “αρχηγός” της παρέας, εξαφανίστηκε και οι υπόλοιπες κοπέλες ορκίστηκαν πως δεν θα αποκάλυπταν πότε τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ. Αρχικά πίστευαν πως το κοινό μυστικό θα τις έφερνε ακόμη πιο κοντά, αλλά εντελώς το αντίθετο συνέβη. Απ’ την άλλη, κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποια είναι η αλήθεια στο Ρόουζγουντ. Φαίνεται πως όλοι σ’ αυτήν την πόλη λένε ψέματα για κάτι. 

Τώρα, καθώς το μυστήριο για την εξαφάνιση της Άλισον έρχεται ξανά στην επιφάνεια, τα κορίτσια αρχίζουν να δέχονται απειλητικά μηνύματα από έναν άγνωστο, που υπογράφει με το γράμμα “A”. Ο “A” τους λέει πράγματα που μόνο η Άλισον θα μπορούσε να γνωρίζει. Αλλά δεν θα μπορούσε να είναι η Άλισον. Ή μήπως θα μπορούσε;

Όποιος κι αν είναι, φαίνεται πως γνωρίζει όλα τα μυστικά των κοριτσιών και παρακολουθεί το κάθε βήμα τους. Τα κορίτσια συμμαχούν ενάντια στον καινούριο εχθρό αλλά το ερώτημα είναι αν θα παραμείνουν και στην πορεία φίλες καθώς τα πιο σκοτεινά μυστικά τους αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο….

Δείτε το τρέιλερ της σειράς: