Πρεμιέρα,αύριο,για το νέο Τούρκικο στον ALFA

Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μπει ανάμεσα στη Νερμίν και τον Μεχμέτ. Ερωτευμένοι όπως τη πρώτη μέρα που γνωρίστηκαν, είναι ένα από τα πιο ζηλευτά και όμορφα ζευγάρια. Και όχι μόνο για τα μάτια του κόσμου. Γιατί αυτό που τους κρατά μαζί είναι κάτι πιο βαθύ, που μόνο οι δύο τους μπορούν να ξέρουν. Και αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν σκληρά για να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, που θα στεγάσει τον έρωτά τους και την οικογένεια που θέλουν να φτιάξουν.

Όμως, η δύσκολη οικονομική τους κατάσταση είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους. Η φτώχεια πριονίζει την ευτυχία τους και υπονομεύει τη σχέση τους. Διότι όσο κι αν εργάζονται σκληρά, το κομμωτήριο και το συνεργείο αντίστοιχα, εξασφαλίζουν το μεροκάματο, αλλά όχι τα όνειρά τους….
Κάποια μέρα η Νερμίν καλείται στην έπαυλη της Μπερκίς Οσμερμέκιογλου, μιας από τις πιο επιφανείς κυρίες της τουρκικής υψηλής κοινωνίας, προκειμένου να της κάνει μια προσωπική κούρα ομορφιάς. Όταν κάποια στιγμή ο γιός της Εντέρ, ένα από τα πιο όμορφα και περιζήτητα playboy της Κωνσταντινούπολης, βλέπει τυχαία τη Νερμίν, η ζώη όλων θα αλλάξει.

Καθώς το αρχικό στοίχημα ότι μπορεί να «τη ρίξει» μετατρέπεται σε εμμονή, ο Εντέρ αντιλαμβάνεται ότι αυτή δεν είναι άλλη μια τυχαία κοπέλα για την ατζέντα του, αλλά τη θέλει για γυναίκα της ζωής του και μάνα των παιδιών του. Η ζωή όλων αναστατώνεται και ανατρέπεται. Πολύ σύντομα η κατάσταση θα εκτροχιαστεί, τα γεγονότα θα αποδειχτούν πιο δυνατά από τα αισθήματά τους και η Νερμίν καλείται να αντιμετωπίσει το πιο βασανιστικό δίλλημα της ζωή της. Η μοίρα όμως έχει ήδη αποφασίσει…

Δείτε το βίντεο: