Πρεμιέρα της σειράς Accidentally on purpose στον ΣΚΑΪ

Διαβάστε: Μία εγκυμοσύνη και ένας "πλατωνικός" γάμος οδηγούν ένα ζευγάρι σε αστείες καταστάσεις στην νέα κωμική σειρά "Accidentally on purpose". Πρεμιέρα την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου.

Μια ανύπαντρη γυναίκα η Μπίλι, βρίσκεται κατά… λάθος έγκυος μετά από μια νύχτα πάθους με έναν πολύ νεώτερο άνδρα, και αποφασίζει να κρατήσει όχι μόνο το μωρό, αλλά και τον άνδρα.

Η Μπίλι είναι κριτικός κινηματογράφου σε μια μεγάλη εφημερίδα και μόλις κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματικό χωρισμό της με τον γοητευτικό προϊστάμενο της, Τζέιμς, μπαίνει στη ζωή της ο Ζακ.

Η Μπίλι και ο Ζακ αποφασίζουν να συγκατοικήσουν «πλατωνικά», λόγω του παιδιού και καθώς το μόνο μέρος που ο Ζακ θεωρεί σπίτι του είναι το βαν του!

Η καλύτερη φίλη της, η Ολίβια και η Aμπι, η μικρότερη παντρεμένη αδελφή της, της προσφέρουν συμβουλές και υποστήριξη…

Παράλληλα η Μπίλι είναι αναγκασμένη να αντιμετωπίσει τη ζήλια του αφεντικού της – και πρώην φίλου της – Τζέιμς, τον οποίο ήλπιζε παλιότερα να παντρευτεί. 

Επίσης, έρχεται αντιμέτωπη με τον φιλελεύθερο φίλο του Ζακ, Ντέιβις, ο οποίος την κάνει να αναρωτιέται αν μένει στο ίδιο σπίτι με το αγόρι της, έναν απλό συγκάτοικο ή….με ένα δεύτερο παιδί που πρέπει να αναθρέψει!

Παίζουν : Jenna Elfman (Billie), Grant Show (Daniel), Jon Foster (Zack), Ashley Jensen (Olivia), Lennon Parham (Abby), Nicolas Wright (Davis)

Aπό Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.00 στον ΣΚΑΪ.