Πρεμιέρα για το NCIS με τον 16ο κύκλο στο STAR

NCIS

16ος κύκλος NCIES στις 23:15 με διπλό επεισόδιο - Δευτέρα έως Τετάρτη μετά την ξένη ταινία στο STAR.

Η NCIS είναι μια ειδικευμένη ομάδα ντετέκτιβ, που ασχολείται με εγκλήματα, που έγιναν στο Ναυτικό και δεν έχουν διαλευκανθεί. Ο ειδικός πράκτορας Τζέθρο Γκιμπς, πρώην λοχίας θαλάσσιων πυροβόλων όπλων, ηγείται αυτής της ομάδας, που αποτελείται από ξεχωριστές προσωπικότητες: τον Τίμοθι Μακ Γκι, απόφοιτο του MIT και διάνοια στους υπολογιστές,  τη χαρισματική Έλι Μπίσοπ,  που ειδικεύεται στη διεθνή αξιολόγηση απειλών, τον απρόβλεπτο Νικ Τόρες, ο οποίος έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του σε σόλο μυστικές αποστολές, τη Ζακλίν Σλόαν, η οποία «έχτισε» τη φήμη της ως η πρώτη ιατροδικαστική ψυχολόγος του οργανισμού και απολαμβάνει να προκαλεί τον Γκιμπς.

Δίπλα στην ομάδα είναι πάντα ο ιατροδικαστής Ντάκι Μάλαρντ, ο οποίος τα γνωρίζει όλα επειδή πολύ απλά τα έχει δει όλα, ο προστατευόμενος του Ντάκι, ο αφελής Τζίμι Πάλμερ ο οποίος διευθύνει το νεκροτομείο και η ιατροδικαστής Κάσι Χάινς, πρώην μεταπτυχιακή βοηθός του Ντάκι, η οποία εντυπωσίασε τον Γκιμπς με τις μοναδικές εγκληματολογικές δεξιότητες της, κατά τη διάρκεια μιας κρίσιμης στιγμής για την ομάδα. Τις αποστολές και τις επιχειρήσεις της ομάδας επιβλέπει, ο διευθυντής του NCIS, Λίο Βανς, ένας έξυπνος, πολύ εκπαιδευμένος πράκτορας, ο οποίος είναι πάντα έτοιμος να κάνει την ανατροπή. Ο Γκιμπς διαθέτει απαράμιλλες ικανότητες ως ανακριτής και παρά το γεγονός ότι λέει λίγα, συνήθως χρειάζεται μόνο μια ματιά για να τα εξηγήσει όλα.

Αυτή η δυναμική ομάδα ρίχνει άπλετο φως σε υποθέσεις, που είναι βαθιά θαμμένες και τις καλύπτει μυστήριο. Οι σύγχρονοι «πειρατές» δεν είναι λιγότερο επικίνδυνοι, αφού η τρομοκρατία συνεχίζει τη δράση της. Περιστατικά με υποβρύχια, που εξαφανίστηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη, δολοφονίες εν πλω, μυστηριώδη περιστατικά, που σκεπάζονται από κύματα. Οι ήρωές μας όμως δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω, προτού βγει στην επιφάνεια η αλήθεια. Γι’ αυτούς η απονομή δικαιοσύνης είναι κάτι περισσότερο από δουλειά, είναι το προσωπικό τους λιμάνι.

Στον 16ο κύκλο, ο Γκιμπς διορίζεται διευθυντής ενώ η ομάδα συνεχίζει να αναζητά τον εξαφανισμένο Βανς.  Η ομάδα ανοίγει ξανά τον φάκελο μιας ανεξιχνίαστης υπόθεσης, στην οποία η Ζίβα είχε ερευνήσει κάποτε ενώ η Μπίσοπ κάνει μια ανακάλυψη σχετικά με τον θάνατο της πρώην συνεργάτη της. Εν τω μεταξύ, ο Γκιμπς έρχεται αντιμέτωπος με  δαίμονες από το παρελθόν του, ο Τόρες ξυπνάει καλυμμένος στο αίμα χωρίς να έχει καμία ανάμνηση από το τι συνέβη και ο Μακ Γκι συναντά έναν αγαπημένο star από reality show, ενώ ερευνά μια έκρηξη σε σπίτι. Ένας φίλος από τα παλιά, επιστρέφει στην ομάδα…

Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και πηγαίο χιούμορ «συνοδεύουν» τους αξιοπρόσεκτους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες στις περιπέτειες τους.

Η σειρά είναι αμερικανικής παραγωγής 2018 – 2019, που θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια. 16ος Κύκλος.

Ηθοποιοί: Μάρκ Χάρμον, Σον Μούρεϊ, Ντέιβιντ Μακ Κάλουμ, Ρόκι Κάρολ, Έμιλι Γουικέρσαμ, Βίλμερ Βαλντεράμα, Μαρία Μπέλο, Μπράιαν Ντίτζεν, Ντιόνα Ρισόνοβερ

Σε αυτόν τον κύκλο θα εμφανιστούν ως γκεστ σταρ δύο παλιοί γνώριμοι στους θαυμαστές της σειράς,  ο Ρόμπερτ Βάγκνερ σε ηλικία 89 ετών(!) στο ρόλο του Άντονι Ντινόζο πατέρα αλλά και η Κόουτ Ντε Πάμπλο, η αγαπημένη πράκτορας Ζίβα Νταβίντ!