Πρεμιέρα έκαναν σήμερα τα ''Ασημένια Φεγγάρια''- Δείτε το βίντεο

Βίντεο: Αποσπάσματα από το νέο σήριαλ ''Ασημένια Φεγγάρια''

Υπόθεση:Η ζωή της Gumush αλλάζει μια μέρα ξαφνικά, από ένα τηλεφώνημα που δέχεται από το θείο της. Ο Mehmet Sadoglu, γιος της πιο πλούσιας και γνωστής οικογένειας της Τουρκίας, την έχει επιλέξει να γίνει γυναίκα του! Η Gumush, που ήταν ερωτευμένη με το Mehmet από μικρό κοριτσάκι, βλέπει το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα και ξεκινάει για την Κωνσταντινούπολη.

Ο Mehmet, όμως, προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το θλιβερό παρελθόν του… Τότε που η αγαπημένη του έχασε τη ζωή της μπροστά στα μάτια του και εκείνος βίωσε την απώλειά της ολομόναχος, χωρίς τη στήριξη της οικογένειάς του, η οποία δεν ενέκρινε ποτέ τη σχέση αυτή.

Ο παππούς του είναι ο μόνος που στέκεται δίπλα του. Γι' αυτό ο Mehmet δέχεται την απόφαση του παππού του να παντρευτεί με τη Gumush, ακόμα κι αν η καρδιά του δεν είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.Όταν όμως φτάνει η μέρα του γάμου, ο Mehmet αλλάζει γνώμη και φεύγει μακριά. Ο πατέρας του αναστατώνεται και πεθαίνει από καρδιακή προσβολή κι έτσι ο Mehmet αναγκάζεται να επιστρέψει, για να αναλάβει τις επιχειρήσεις της οικογένειάς του.

 

Όσο για τη Gumush, μετά το γάμο της με τον Mehmet βλέπει το παιδικό της όνειρο να γίνεται εφιάλτης… Υπεύθυνοι γι' αυτό, ο Mehmet, η μητέρα του και η αδερφή του.

Δείτε το βίντεο: