Πρεμιέρα απόψε για τον 13ο κύκλο του «CSI LAS VEGAS: στον τόπο του εγκλήματος»

Οι ντετέκτιβ της υπηρεσίας προσπαθούν να λύσουν διάφορες μυστήριες υποθέσεις.

Νέες περιπέτειες για τον 13ο κύκλο της σειράς «CSI LAS VEGAS: στον τόπο του εγκλήματος» που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Απριλίου στις 23.15 στον ΣΚΑΙ.

Ο 13ος κύκλος της σειράς «CSI Las Vegas» ξεκινά με απίστευτη ένταση. H δωδέκατη σεζόν έκλεισε με τον D.B. Russell να μαθαίνει ότι η εγγονή του έχει πέσει θύμα απαγωγής. Από την άλλη η Morgan αποκαθιστά τη σχέση της με τον πατέρα της, ενώ ο Hodges ετοιμάζει ένα ταξίδι στην Ιταλία. Στο φινάλε του κύκλου θα δούμε σε μια σπέσιαλ γκεστ εμφάνιση τους Black Sabbath, και συγκεκριμένα τον Ozzy Osbourne, τον Tony Iommi και τον Geezer Butler.

Η ειδική ομάδα εξιχνίασης εγκλημάτων αναζητά τους ενόχους μέσα στον πλούτο, την αφθονία και τους γρήγορους ρυθμούς του Λας Βέγκας. Οι ντετέκτιβ της υπηρεσίας προσπαθούν να λύσουν διάφορες μυστήριες υποθέσεις, ερευνώντας και αναλύοντας τα στοιχεία που συγκεντρώνουν από τον τόπο του εγκλήματος.

Στο πρώτο επεισόδιο ο D.B. Russell είναι αποφασισμένος να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να ξαναβρεί την εγγονή του, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής. Έτσι, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του CSI Λας Βέγκας  ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό ώσπου να εντοπίσει τους δράστες και να τους φέρει αντιμέτωπους με τη δικαιοσύνη. Εν τω μεταξύ, η Sarah κατορθώνει να πείσει τον Nick Stokes να επιστρέψει στην ομάδα του CSI, ενώ η Morgan έρχεται ακόμα πιο κοντά με τον Hodges.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Ted Danson (D.B. Russell), Elisabeth Shue (Julie Finlay), George Eads (Nick Stokes), Paul Guilfoyle (Captain Jim Brass), Jorja Fox (Sara Sidle), Eric Szmanda (Greg Sanders), Robert David Hall (Dr. Albert Robbins), David Berman (David Phillips), Wallace Langham (David Hodges), Elisabeth Harnois (Morgan Brody), Jon Wellner (Henry Andrews)