Πρεμιέρα απόψε για την «Κλινική Περίπτωση»

Διαβάστε τι θα δούμε απόψε, στο πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς - Βίντεο: Χαρακτηριστικές σκηνές

Στη νέα κωμική σειρά του MEGA είναι ο ιδιόμορφος μεγαλοχειρουργός που ένα παράξενο παιχνίδι της ζωής τον έφερε από την καλύτερη κλινική του κόσμου στο αγροτικό ιατρείο της γραφικής ελληνικής επαρχίας.

Τι γίνεται, όμως, όταν αυτός ο ιδιόρρυθμος, σχεδόν αντικοινωνικός, μανιακός με την τάξη γιατρός αποφασίζει να εγκατασταθεί σε ένα μικρό χωριό; Πώς βλέπουν τον διάσημο μεγαλογιατρό οι καλόκαρδοι, απλοϊκοί και συχνά αφελείς κάτοικοι;

Μικρές ιστορίες καθημερινής τρέλας βιώνει ο Μάρκος Στάικος στη νέα του ζωή. Mε τον έρωτα να καραδοκεί, οι συγχωριανοί του τον φέρνουν πολλές φορές στα όριά του. Παράλληλα, όμως, οι καλόκαρδοι αυτοί άνθρωποι τού δείχνουν και μια άλλη, πιο χαλαρή και χαρούμενη πλευρά της ζωής.

Η νέα κωμική σειρά του MEGA βασίζεται στην αγγλική επιτυχία “Dr Martin” με μεγάλο μέρος των γυρισμάτων να πραγματοποιείται στην Καρδαμύλη. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους θα συντροφεύσει τον Γιάννη Μπέζο στις νέες του περιπέτειες στη γραφική Ληδία.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Ο διάσημος καρδιοχειρουργός Μάρκος Στάικος εγκαταλείπει την καριέρα του στην Νέα Υόρκη για να αναλάβει το ιατρικό κέντρο της γραφικής Ληδίας. Το χωριό ανοίγει τις αγκάλες του, ο δήμαρχος και το συμβούλιο δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά ο γιατρός δε φαίνεται να συγκινείται από την λαμπρή υποδοχή. Ακόμα και η επεισοδιακή γνωριμία του με την όμορφη δασκάλα του χωριού, την Αντριάνα, δείχνει να τον αφήνει αδιάφορο. Ο Μάρκος δυσφορεί με την επίθεση φιλίας των Ληδίων κι ακόμα περισσότερο με τις άθλιες συνθήκες που βρίσκει στο ιατρείο. Η Μαργαρίτα, η γραμματέας του ιατρικού κέντρου, μοιάζει αποφασισμένη να του κάνει τη ζωή ακόμα δυσκολότερη… Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις ξεκινούν από την πρώτη μέρα, αφού καλείται να λύσει ένα μυστήριο σύμπτωμα που εμφανίστηκε στο χωριό. Τελικά το σύμπτωμα αποκαλύπτει μια απιστία. Αυτό θα φέρει τα πάνω – κάτω στους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι θα στραφούν ενάντια στον νεοφερμένο.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από τη σειρά:

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος (Μάρκος Στάικος), 'Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Αντριάννα), Τάσος Νούσιας (Πάνος), Ζωή Ρηγοπούλου (Αριστέα), Γιάννης Καπετάνιος (Λάμπρος), Ευαγγελία Μουμούρη (Φλώρα), Γιώργος Δάμπασης (Ζαφείρης), Μάνος Ζαχαράκος (Δημήτρης), Γιάννα Παπαγεωργίου (Μαργαρίτα), Ελένη Κούστα (Μίκα), Παναγιώτης Κατσώλης (Μίλτος), Κώστας Λούκας (Τζίμης), Ευγενία Παναγοπούλου ('Αννα), Τζένη Σταυροπούλου (Φανή) και ο Μάρκος Λεζές (Πρόδρομος)

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός
Προσαρμογή σεναρίου: Χριστίνα Κοτζάμπαση

Διαβάστε ακόμα:

Ποιον πασίγνωστο ηθοποιό αποκαλούν «Δόκτορ Τοσοδούλη» λόγω του μικρού του μορίου;

«Κλινική περίπτωση» – από τη Νέα Υόρκη στον Ασπρογυαλό

Μπέζος:»Δέχτηκα να ρίξω το κάσε μου»