Που έχουμε ξαναδεί τον… Tyrion Lannister;

Ο ηθοποιός Peter Dinklage έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην σειρά Game of Thrones. Εσείς θυμάστε που τον έχουμε ξαναδεί;

Γεννήθηκε το 1969 στο Νιου Τζέρσεϊ των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει ύψος μόλις 1,35 αλλά για κάποιον που πάσχει από αχονδροπλασία όπως εκείνος, είναι μάλλον ψηλός. Όμως, ο Peter Dinklage κατόρθωσε σε μία δύσκολη βιομηχανία να ξεχωρίζει με το ταλέντο του και όχι με τη διαφορετικότητά του.

Ήταν η πρώτη επιλογή του σκηνοθέτη της σειράς Game Of Thrones, George R.R.Martin, για τον ρόλο του Tyrion Lannister και από ότι δείχνει με την απήχηση που έχει στον κόσμο, ήταν και απολύτως σωστή.

Ο αβανταδόρικος ρόλος του στη σειρά Game of Thrones έχει γοητεύσει εκατομμύρια τηλεθεατές. Όμως θυμάστε που αλλού έχουμε δει στο παρελθόν τον ηθοποιό;

Το κινηματογραφικό του ντεμπούτο ήταν το 1995 στην ταινία Living in Oblivion όπου υποδυόταν έναν ηθοποιό που έχει απογοητευτεί από τους περιορισμένους μονοδιάστατους ρόλους που προσφέρουν στους ηθοποιούς που πάσχουν από νανισμό.

Το 2003 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ο Σταθμός» όπου υποδύεται κάποιον που μετά το θάνατο του καλύτερου του φίλου μετακομίζει στο Νιου Τζέρσεϊ για να ζήσει τη μοναξιά του, όμως στο δρόμο του θα βρει την Patricia Clarkson και τον Bobby Cannavale…

Περισσότερα latest news »