Pose: Έρχεται στον ΣΚΑΙ ο δεύτερος κύκλος της σειράς που σπάει τα στερεότυπα

Pose

Pose: Σάββατο έως Τετάρτη στις 00.30.

Ο πολυαναμενόμενος 2ος κύκλος της ξένης σειράς Pose έρχεται στον ΣΚΑΪ από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση και θα προβάλλεται από Σάββατο έως Τετάρτη στις 00.30.

Η δραματική σειρά – φαινόμενο που προσφέρει το μεγαλύτερο cast με trans ηθοποιούς στην ιστορία της τηλεόρασης, σπάζοντας τα στερεότυπα, έχει συγκεντρώσει 6 υποψηφιότητες για Βραβεία Emmy και δύο υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα. Το σενάριο, μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του 1980 και μας ξεναγεί σε έναν μοναδικό, πολύχρωμο και άγνωστο για πολλούς «υπόγειο» κόσμο. Στον κόσμο του ball culture, του θεσμού που δημιούργησαν ομάδες διεμφυλικών drag queens, οργανώνοντας αυτοσχέδια «καλλιστεία» και διαγωνισμούς χορού ή μεταμφίεσης.

Ο α’ κύκλος της σειράς που προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ, έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό με το επαναστατικό της θέμα προσελκύοντας ιδιαίτερα από την αρχή της προβολής της το κοινό ηλικίας 25-44, με μέσο όρο τηλεθέασης 16,1% στους άντρες και 15,8% στις γυναίκες.

Ο δεύτερος κύκλος ξεκινά στο 1990, τρία χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου. Ο «Οίκος Εβαντζελίστα» βρίσκεται στην κορυφή, όμως κάτι φαίνεται να αλλάζει. Χάρη στο τραγούδι Vogue της Μαντόνα, γεννιέται μια μοναδική ευκαιρία για την κουλτούρα των drag καλλιστείων να ξεφύγουν από το περιθώριο και να παρουσιαστούν σε ένα πιο ευρύ κοινό. Ταυτόχρονα όμως, η απειλή του AIDS μεγαλώνει ακόμα περισσότερο και ο δραστήριος ακτιβισμός ίσως αποδειχθεί ένα δυνατό όπλο.

Πρωταγωνιστούν: Εμ Τζέι Ροντρίγκεζ (Μπλάνκα), Μπίλι Πόρτερ (Πρέι Τελ), Ντομινίκ Τζάκσον (Ελέκτρα), Ίντια Μουρ (Έιντζελ), Ράιαν Σουέιν (Ντέιμον), Έβαν Πίτερς (Σταν Μπόους), Τζέιμς Βαν Ντερ Μπικ (Ματ Μπρόμλεϊ), Κέιτ Μάρα (Πάτι Μπόους), κ.ά.

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια:

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 1 – Acting Up: Βρισκόμαστε στο 1990 και η κυκλοφορία του τραγουδιού «Vogue» της Μαντόνα φέρνει για πρώτη φορά ένα πιο ευρύ κοινό σε επαφή με το ball culture. Η Μπλάνκα μαθαίνει πολύ δυσάρεστα νέα για την υγεία της και περνά αμέσως σε δράση. Η Έιντζελ λαμβάνει μέρος σε έναν διαγωνισμό μόντελινγκ και κερδίζει μια πολύ υψηλή θέση, όμως τελικά πέφτει θύμα εκμετάλλευσης από τον φωτογράφο.

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 2 – Worth It: Η Ελέκτρα κάνει στροφή στην καριέρα της, και ταυτόχρονα αλλάζει Οίκο. Η Μπλάνκα προσπαθεί να νοικιάσει έναν επαγγελματικό χώρο για να ανοίξει επιχείρηση μανικιούρ, όμως αντιμετωπίζει ρατσισμό από την αδίστακτη μεσίτρια που διαχειρίζεται τον χώρο. Εν τω μεταξύ, ο Ντέιμον έχει αμφιβολίες για την αφοσίωση του Ρίκι στη σχέση τους.

POSE

Ξένη σειρά

Ο 2ος Κύκλος σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση

Από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου