Πώς είναι η σχέση της Κατερίνας Διδασκάλου με την Έλλη Τρίγγου στις Άγριες Μέλισσες;

Άγριες Μέλισσες

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα πίσω από τις κάμερες;

Κατερίνα Διδασκάλου και Έλλη Τρίγγου φέτος είναι πεθερά και νύφη αντίστοιχα, στις Άγριες Μέλισσες. Η Ασημίνα Σταμίρη και η Κατερίνα Διδασκάλου δεν θα λέγαμε ότι έχουν και τις καλύτερες σχέσεις στη σειρά. Πως είναι στην πραγματικότητα η σχέση μεταξύ των δύο γυναικών.

Η Έλλη Τρίγγου απαντά στο περιοδικό Τηλέραμα και τον Βασίλη Ανδριτσάνο:

«Η Κατερίνα είναι τόσο συγκινητικό πλάσμα. Είναι μια γυναίκα χορτασμένη από τη ζωή και την τέχνη της. Φαίνεται πως οι άνθρωποι που ζουν χωρίς απωθημένα αποκτούν ξεχωριστές ιδιότητες. Εκείνη είναι σαν να αιωρείται πάντα μερικούς πόντους πάνω από το έδαφος. Πάντα με το χαμόγελο, με μάτια που λάμπουν και με τις πιο ωραίες ιστορίες, ένας βαθιά γενναιόδωρος συνεργάτης. Κατέχει τόσο μεγάλη εμπειρία και ταλέντο, κι όμως αντιμετωπίζει τον ρόλο της και τη διαδικασία του γυρίσματος σαν μικρό κοριτσάκι, γεμάτη αγωνία και λαχτάρα. Η Μυρσίνη Σεβαστού είναι πολύ τυχερή που συναντήθηκε με μια τόσο σπουδαία ερμηνεύτρια, που φωτίζει τόσο βιρτουόζικα τον ρόλο της. Και εγώ επίσης!»

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Διδασκάλου λέει στην Αθηνά Ζαχαράκη:

«Έχουμε… λατρευτεί! Παρά τις σκληρές σκηνές που εσείς βλέπετε ανάμεσα στην Ασημίνα κι εμένα, εμείς στην πραγματικότητα, έπειτα από τους… δηλητηριώδεις διαλόγους μπροστά στην κάμερα, όταν μετά σβήνουν τα φώτα, πολλές φορές σκάμε στα γέλια με την Έλλη!»