Ποιους… καθάρισαν οι τηλεθεατές την Καθαρά Δευτέρα

Διαβάστε ποιοι κερδίζουν και ποιοι χανουν όταν οι τηλεθεατές πιάνουν στα χέρια τους του τηλεκοντρόλ.

Δεν είναι τυχαίο που χθες στο prime time, αμέσως μετά το τέλος του «Νησιού» κι έχοντας μείνει για δύο ώρες στο MEGA, αμέσως μετά το τέλος της σειράς έφυγαν και πήγαν στον ΑΝΤ1 για να δουν την παρέα των «Ράδιο Αρβύλα». Οι τηλεθεατές ξεκαθαρίζουν τα πράγματα επιλέγοντας ό,τι τους αρέσει…
 
Συγκεκριμένα, την πρώτη ώρα του prime time, από τις 9 έως τις 10, η «Ζωή της άλλης» συγκέντρωσε τους περισσότερους τηλεθεατές σημειώνοντας μέσο όρο 45,8 ενώ το real life πρόγραμμα του ΑΝΤ1 «Μην το πεις στη νύφη» κατάφερε να κάνει μόνο 10,8. Ιδιαίτερα χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης σημείωσε η πρώτη ώρα της ξένης ταινίας στον ALPHA με μέσο όρο 5,7.
 
Τη δεύτερη ώρα, από τις 10 έως τις 11, οι τηλεθεατές παρέμειναν στο MEGA και το «Νησί» ανέβασε το κανάλι της Μεσογείων στο 47. Αντίστοιχα, το «Wipe Out» έριξε τον ΑΝΤ1 στο 9,2 ενώ η δεύτερη ώρα της ξένης ταινίας στον ALPHA σημείωσε μέσο όρο 5,4.
 
Η ανατροπή έρχεται την επόμενη ώρα, όπου οι περισσότεροι τηλεθεατές από τις 11 έως τις 12 πήγαν στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσουν την παρέα των «Ράδιο Αρβύλα». Το κανάλι του Αμαρουσίου έφτασε στο 28,6 ενώ η ξένη ταινία στο MEGA σημείωσε μέσο όρο 20,4. Και ο ALPHA όμως, με τις «Οικογενειακές Ιστορίες» κατάφερε να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασης και να φτάσει στο 11,4.
 
Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους της κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία από τη Nielsen.
 
Γρηγόρης Μελάς