Ποιος σημαδεύει με το όπλο τη Σιλά και το μωρό της;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στα αγαπημένα σας σίριαλ.

19:00 ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 137: Η Εντά και ο Χαρούν ζουν τον μεγάλο πόνο της απώλειας του αγέννητου ακόμα παιδιού τους, μετά από την αναπάντεχη αποβολή της Εντά. Τώρα πρέπει να εξηγήσουν στη Γιαγμούρ ότι το αδελφάκι που ονειρευόταν δεν θα έρθει ακόμα… Εντωμεταξύ, ο Τζεμίλ, έχοντας μάθει ότι η Τουρκιάν έχει καρκίνο, αποφασίζει να την προσεγγίσει.

21:15 SILA – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78: Η Ναρίν επισκέπτεται τον Μποράν στο κρατητήριο. Η Ομού αγωνιά για τον Τζιχάν. Μέρες μακριά από τον Μπορά… μια ετυμηγορία θανάτου για τη Σιλά. Στη φυλακή, ο Μποράν μακριά από όλους κι από όλα προαισθάνεται ότι η γυναίκα του κινδυνεύει Ο Ντιλαβέρ την αιφνιδιάζει ενώ είναι με το μωρό αγκαλιά και στρέφει το όπλο εναντίον τους…

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 17-18: Η Βικτόρια καταφέρνει τελικά να εισέλθει στο χαρέμι του Παλατιού Τοπ Καπί, σχεδιάζοντας να εκδικηθεί για τη δολοφονία του αρραβωνιαστικού της κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου τους στο κάστρο της Ζεμούν στην Ουγγαρία. Ο Οθωμανικός στρατός πολιόρκησε το κάστρο της Ζεμούν τη νύχτα του γάμου τους, και ο μέλλων σύζυγος της Βικτόρια δολοφονήθηκε από τον Σουλτάνο Σουλεϊμάν. Η Βικτώρια, φλεγόμενη από επιθυμία να πάρει εκδίκηση για τον έρωτά της, φτάνει στην Κωνσταντινούπολη μεταμφιεσμένη ως άνδρας, αλλάζει το όνομά της σε Βίκτωρ και συναντά τον Ματρακτσί που είναι υπεύθυνος για την προμήθεια σκλάβων στο παλάτι. Μέσω αυτού γνωρίζει τον Ιμπραήμ Πασά και καταφέρνει να εισέλθει στο χαρέμι. Ο Ιμπραήμ αγνοεί τις προθέσεις της Βικτόρια και την αγοράζει ως σκλάβα-υπηρέτρια για να εργαστεί στο χαρέμι. Εν τω μεταξύ, η Χουρρέμ είναι πολύ στεναχωρημένη που της πήραν το παιδί της μακριά από εκείνη για να το δώσουν σε μια τροφό. Πηγαίνει να επισκεφτεί τη γυναίκα που είναι υπεύθυνη για τα φυλαχτά και τα γούρια, και της ζητά να ετοιμάσει φυλαχτά για εκείνη, πιστεύοντας ότι θα τη βοηθήσουν να πάρει πίσω το παιδί της. Χαίρεται πολύ όταν τα φυλαχτά φτάνουν στα χέρια της και μαθαίνει ότι περιμένει και πάλι παιδί. Η Μαχιντεβράν αναστατώνεται μαθαίνοντας για την εγκυμοσύνη της Χουρρέμ.

22:00 ASI – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 51: Ο Ντεμίρ βρίσκει ένα γράμμα και μαθαίνει κάποια μυστικά σχετικά με τον πατέρα του. Υπάρχουν πιθανότητες ο πατέρας του να είναι ζωντανός, όπως γνώριζε. Η Ασί προσπαθεί να πείσει τη Μελέκ να επιστρέψει στο σπίτι. Ο Ντεμίρ χωρίς να γνωρίζει τον τρόπο, προσπαθεί να βρει λύση σ’ αυτή την κρίση. Η Μελέκ παραδέχεται στην Ασί, ότι είναι με τον Αλί. Πλέον όλα είναι με το μέρος του Αλί. Η Ασί και η Σουχεϊλά προσπαθούν να πείσουν τον Ντεμίρ για να γίνει ο γάμος της Μελέκ με τον Αλί. Ο Ντεμίρ παρεξηγεί τις προθέσεις της Ασί και νομίζει ότι είναι με το μέρος του Αλί. Έτσι, θυμώνει και δεν μοιραζεται το μυστικό για τον πατέρα του μαζί της. Όμως η Ασί θα καταλάβει ότι κάτι της κρύβει. Η Ντεφνέ θέλει να καλωσορίσει τη νέα της ζωή. Όμως εξαιτίας της δουλειάς της θα αναγκαστεί να είναι κοντά στον Κερίμ. Η οικογένεια Κοζτζούογλου, είναι επιτέλους έτοιμη να υποδεχτεί το εγγονάκι που θα φέρει στον κόσμο η Γκοντζά.

Διαβάστε ακόμα:

Sila και Asi …ευτυχισμένοι μαζί!