Ποιος Παπαδόπουλος: Οι δύο οικογένειες στήνουν ελεύθερο κάμπινγκ στον κήπο της βίλας

Ποιος Παπαδόπουλος

Ποιος Παπαδόπουλος, απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Ποιος Παπαδόπουλος, Δευτέρα 5/6 (21:00, ΑΝΤ1) – Οι τέσσερις Παπαδόπουλοι είναι πλέον κανονικά και με τον νόμο συγκηδεμόνες των δύο αγοριών, αλλά φαίνεται πως έχουν βαλθεί να τα τρελάνουν, αφού προσπαθούν μόνιμα να αποδείξουν οι μεν στους δε και τούμπαλιν πόσο καλοί γονείς είναι.

Για να σταματήσουν, όμως, οι εντάσεις αποφασίζουν πως πρέπει να αποδείξουν στα παιδιά ότι μπορούν να συνεργαστούν γόνιμα για την ανατροφή τους τόσο οι δυο μανάδες όσο και οι δυο πατεράδες μεταξύ τους. Έτσι, η Περιστέρα και η Μελίνα αναλαμβάνουν τα διαβάσματα για το σχολείο και τη γενικότερη συναισθηματική στήριξη των αγοριών, ενώ ο Γιάννης και ο Αρίστος αναλαμβάνουν τις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Κι ενώ η Περιστέρα και η Μελίνα εξακολουθούν να διαφωνούν για τη μέθοδο που πρέπει να ακολουθήσουν στη μελέτη των παιδιών για το σχολείο, ο Αρίστος και ο Γιάννης κανονίζουν μπασκετάκι με τα αγόρια και τους φίλους τους.

Τα δαιμόνια αγόρια καταφέρνουν να επιβιώσουν και απ’ τις μανάδες και απ’ τους πατεράδες τους, αλλά δεν ξέρουν ότι οι γονείς τους είναι τρομερά αποφασισμένοι να ασχοληθούν μαζί τους και σκοπεύουν να οργανώσουν μέχρι και ελεύθερο κάμπινγκ στον κήπο της βίλας!

Ποιος Παπαδόπουλος, Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στον ΑΝΤ1.