Ποιος Παπαδόπουλος: Καταφτάνει ο πατέρας της Μελίνας

Ποιος Παπαδόπουλος

Ποιος Παπαδόπουλος, απόψε στις 21.00 στον ΑΝΤ1.

Ποιος Παπαδόπουλος, Τρίτη 7/2 (21:00, Ant1) – Δεν φτάνει που τίποτα στο εξοχικό της Μελίνας δεν λειτουργούσε κανονικά, τώρα έχει χαλάσει και η τουαλέτα! Οπότε όλοι, συμπεριλαμβανομένης της Μελίνας που δεν έχει χειρότερο, αναγκάζονται να πέσουν στην ανάγκη του Αρίστου για να χρησιμοποιήσουν το μπάνιο του τροχόσπιτου.

Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι ο Γιάννης καθυστερεί επίτηδες όλες τις επισκευές στο εξοχικό για να φέρει ξανά κοντά τον Αρίστο με την Μελίνα. Στο μεταξύ, ο Παύλος και η Λίλα νομίζουν ότι ο Αρίστος θα κάνει επιχειρηματικό άνοιγμα και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν τι ακριβώς σχεδιάζει.

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι σύντομα θα καταφθάσει και ο πατέρας της Μελίνας, ο Εμμανουήλ Μυρτιώτης, με τον οποίο η Μελίνα δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις και από τον οποίο θέλει πάση θυσία να κρύψει τη γενικότερη διάλυση της ζωής της.

Η λύση είναι μία. Να βρουν τρόπο να επιστρέψουν προσωρινά στη βίλα, για να τον φιλοξενήσουν εκεί…

Έτσι, τόσο ο Αρίστος όσο και η Μελίνα θα προσεγγίσουν τον ανένδοτο Ράμο για αυτή την παραχώρηση, αλλά ακόμα κι αν τελικά τα καταφέρουν, υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα: η βίλα φυσικά θα πρέπει να έχει και υπηρετικό προσωπικό…

Ποιος Παπαδόπουλος, Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στον Ant1.