Ποιος Παπαδόπουλος: Η Βιβή αποφασίζει να πει το πολυπόθητο «ναι» στον Περικλή

Ποιος Παπαδόπουλος

Ποιος Παπαδόπουλος, απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Ποιος Παπαδόπουλος, Τρίτη 6/6 (21:00, ΑΝΤ1) – Το καλοκαίρι έφτασε και τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά στο Παπαδοπουλέικο. Τα παιδιά γράφουν τις τελικές εξετάσεις τους στο σχολείο, όπου φυσικά η Μελίνα, η Περιστέρα, αλλά ακόμα και η Λίλα είναι μόνιμα παρούσες να ξεροσταλιάζουν έξω απ’ τα κάγκελα περιμένοντας τα νέα.

Παράλληλα, η Περιστέρα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την Α’ Λυκείου, κάνοντας το απωθημένο της πραγματικότητα, και οι φελλοί του Γιάννη σκίζουν κανονικά. Μόνο ο Αρίστος φαίνεται να ανησυχεί για το μέλλον της αντιπροσωπείας του, αλλά η Μελίνα έχει πάντα τον τρόπο της να τον ηρεμεί.

Η Βιβή, από την άλλη, αποφασίζει να πει το πολυπόθητο «ναι» στον Περικλή, ο οποίος σπεύδει να οργανώσει όσο πιο άμεσα μπορεί τον γάμο, στον οποίο θα είναι κουμπάροι η Μελίνα και ο Αρίστος, αλλά και ο Γιάννης και η Περιστέρα!

Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε κανονικά με την Βιβή να πονοκεφαλιάζει με νυφικά, μπομπονιέρες, προσκλητήρια και τις διαφωνίες της Μελίνας, της Περιστέρας και της Λίλας σχετικά με τα οργανωτικά, το μόνο πραγματικά μελανό σημείο μέσα στη χαρά της Βιβής είναι ότι η αδερφή της δεν θα καταφέρει να έρθει στον γάμο της…

Ποιος Παπαδόπουλος, Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στον ΑΝΤ1.