Ποιος Παπαδόπουλος: Απόψε το φινάλε της σειράς

Παπαδόπουλος

Ποιος Παπαδόπουλος, το τελευταίο επεισόδιο απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Ποιος Παπαδόπουλος, Δευτέρα 12/6 (21:00, ΑΝΤ1) – Δεκαεφτά χρόνια πριν, το τίναγμα ενός φελλού στάθηκε η αφορμή να μπερδευτούν τα δυο αγόρια στο μαιευτήριο.

Σήμερα, που είναι η μέρα των 17ων γενεθλίων των αγοριών και η επέτειος της γνωριμίας των δύο οικογενειών, το τίναγμα ενός φελλού θα σταθεί και πάλι η αφορμή για να έρθει τούμπα ολόκληρος ο κόσμος των Παπαδόπουλων…

Η Μελίνα έχει αναλάβει την εταιρεία του Αρίστου και έχει ανακηρυχτεί επιχειρηματίας της χρονιάς, εκτοπίζοντας τον Αρίστο, ο οποίος πλέον δουλεύει στο συνεργείο. Η Περιστέρα έχει μπαρκάρει, αφού απέτυχαν οι επιχειρηματικές της ιδέες, ο Γιάννης προσπαθεί με την τίμια δουλειά του να συντηρήσει το φτωχικό τους σπίτι και η Βιβή εκτελεί χρέη γραμματέως της Μελίνας.

Και φυσικά, το πιο σημαντικό από όλα, ο Θάνος και ο Αλέξανδρος μεγαλώνουν ο καθένας με τους βιολογικούς του γονείς. Οι σχέσεις ανάμεσα σε Μελίνα, Αρίστο, Παύλο και Λίλα διαταράσσονται, καθώς η Εριέττα μένει έγκυος απ’ τον Αλέξανδρο.

Οι δύο οικογένειες Παπαδόπουλων θα συναντηθούν και πάλι, αλλά με τελείως διαφορετικές συνθήκες αυτήν τη φορά! Φαίνεται πως είναι ένας τρελός κόσμος… ή μήπως όχι;

Ποιος Παπαδόπουλος, απόψε στις 21:00 στον ΑΝΤ1.