Ποιος δημοφιλής ηθοποιός μπαίνει στο Game of Thrones;

Thrones

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Τζιμ Μπρόντμπεντ έχει κερδίσει ένα Οσκαρ – για τον Β’ Ανδρικό Ρόλο στο «Iris», δίπλα στην Τζούντι Ντεντς.

Εχει παίξει σε μια …γκάμα ταινιών που εκτείνονται από το «Moulin Rouge!» του Μπαζ Λούρμαν και τις «Συμμορίες της Νέας Υόρκης» του Μάρτιν Σκορσέζε, ως το «Topsy Turvy» και το «Another Year» του Μάικ Λι, ή τις «Σφαίρες Πάνω από το Μπρόντγουεϊ» του Γούντι Αλεν. Εχει μπει στο πετσί του Καθηγητή Οράτιου Σλάγκχορν στο σύμπαν του Χάρι Πότερ.

jim

Ναι, είναι έτοιμος να κάνει το βήμα στο «Game of Thrones» όπου, όπως αναφέρει το Entertainment Weekly, θα κρατά ένα «σημαντικό» ρόλο στον 7ο κύκλο, χωρίς περισσότερες πληροφορίες.

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό τι μέγεθος, ή διάρκεια θα έχει ο ρόλος του Τζιμ Μπρόντμπεντ, ούτε και σε ποιο στρατόπεδο θ’ ανήκει. Θα είναι ένα «σημαντικό» πέρασμα, όπως εκείνο του Ιαν ΜακΣέιν που εμφανίστηκε ως Αδελφός Ρέι σ’ ένα μόνο επεισόδιο του 6ου κύκλου; Ή θα είναι ένας «σημαντικός» ήρωας του τύπου του Σπουργίτη του Τζόναθαν Πράις, ή του Three-Eyed Raven του Μαξ φον Σίντοφ; Αν κρίνουμε από τις προσκλήσεις ενδιαφέροντος για τους ηθοποιούς του 7ου κύκλου, που μπορείτε να θυμηθείτε εδώ, να προς τα που τείνουν οι προβλέψεις…

Ο Ιερέας Ανδρας ηλικίας 60 χρόνων. Σεβάσμιος ιερέας με ηθικό βάρος και κύρος. Λευκός ηθοποιός, με βρετανική προφορά και πρόσωπο ιδιαίτερο και με χαρακτήρα. Είδαμε στο φινάλε του 6ου κύκλου, όχι απλώς τον θάνατο του Τζόναθαν Πράις – Σπουργίτη, αλλά και τη γενικότερη θρησκευτική αμφισβήτηση και αναταραχή, άρα είναι φυσικό οι θρησκευτικοί ηγέτες να έχουν συνέχεια στη νέα σεζόν.

Πηγή: gameofthrones-grfans.com