Ποιοι θα πρωταγωνιστήσουν στη νέα σειρά που ετοιμάζει ο Acun για τον ΣΚΑΪ;

Μαρία Ναυπλιώτου

Πότε έρχεται το The Red Room στον αέρα του ΣΚΑΪ;

Η πολυαναμενόμενη σειρά που ετοιμάζει ο Acun Ilicali, το «The Red Room (Κόκκινο Δωμάτιο)», όπως σας είχαμε γράψει στο zappIT, έρχεται στον ΣΚΑΪ, απλά αυτό θα γίνει με μια σχετική καθυστέρηση. Όπως μαθαίνουμε, λοιπόν, τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν σε περίπου ένα μήνα. Έτσι, το σίριαλ προγραμματίζεται πλέον για το φθινόπωρο του 2022.

Όπως γνωρίζαμε, στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι η Μαρία Ναυπλιώτου. Ποιοι ηθοποιοί θα την πλαισιώσουν;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μαζί με την καταξιωμένη θα παίξουν επίσης οι: Αλέκος Συσσοβίτης, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Λένα Παπαληγούρα και Γιολάντα Μπαλαούρα.

Το «The Red Room είναι μια πολύ επιτυχημένη τουρκική σειρά, ένα δραματικό κοινωνικό σίριαλ με έντονα στοιχεία ψυχογραφήματος, βασισμένο σε αληθινές ιστορίες. Βασική πρωταγωνίστρια θα είναι μια ψυχίατρος, η οποία θα προσπαθεί σε κάθε επεισόδιο να βοηθήσει τον άνθρωπο που θα απευθύνεται σε αυτήν, ενώ μέσα από την αφήγησή του θα αποκαλύπτονται άγνωστες κρυμμένες ιστορίες.

Η κάθε ιστορία θα εμπλέκεται με κάποιο τρόπο με τις άλλες, από το ένα επεισόδιο στο άλλο. Η διάρκεια του κάθε επεισοδίου είναι 90 λεπτά.