Ποιοι ηθοποιοί είχαν επιλεγεί αρχικά για το ζευγάρι των Σταμάτηδων στη σειρά «Οι μεν και οι δεν»;

Γιατί ο Χάρης Ρώμας δεν ήθελε την Τζόυς Ευείδη στη σειρά;

Η σειρά «Οι μεν και οι δεν» έχει μείνει χαραγμένη σε πάρα πολύ κόσμο, καθώς είναι μία εκ των καλυτέρων που παρουσιάστηκαν στην ελληνική τηλεόραση. Μία ακόμα ιστορία που δεν ήταν ευρέως γνωστή, έχει να κάνει με τα πρόσωπα που είχαν επιλεγεί αρχικά για το ζευγάρι των Σταμάτηδων. Συγκεκριμένα, τους ρόλους του Στέλιου Μάινα και της Τζόυς Ευείδη είχαν πάρει αρχικά ο Χρήστος Ευθυμίου και η Κατερίνα Πετούση.

Ο Στέλιος Μάινας είπε στο flashback του ΑΝΤ1: «Αυτή ήταν μια σειρά που ουσιαστικά το κανάλι δεν την πίστευε. Ξεκίνησε να την γυρίζει με άλλους ηθοποιούς. Και κάποια στιγμή οι ιθύνοντες είδαν το πρώτο επεισόδιο και αποφάσισαν ότι δεν τους έκαναν οι ηθοποιοί αυτοί, οι δύο από τους τέσσερις, το ένα ζευγάρι».

Η Τζόυς Ευείδη στη συνέχεια ήταν αυτή που αποκάλυψε και τα δύο ονόματα των ηθοποιών: «Στον πιλότο, το αρχικό ζευγάρι των Σταμάτηδων ήταν η Κατερίνα Πετούση και ο Χρήστος Ευθυμίου. Απ’ ότι έμαθα εκ των υστέρων, για μένα επέμενε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, που πίστευε σε μένα γιατί με είχε δει στο ρετιρέ».

Τέλος, ο Χάρης Ρώμας είπε για ποιον λόγο δεν ήθελε την Τζόυς Ευείδη στην σειρά: «Δεν μου άρεσε η ιδέα ότι θα παίζει η Τζόυς Ευείδη τον ρόλο της Νανάς Σταμάτη. Η Τζόυς, δεν είναι ότι δεν μου άρεσε, δεν την είχα δει να κάνει δοκιμαστικό, απλά δεν μου άρεσε το “Ρετιρέ”».