Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η γυναίκα… δηλητήριο που θα αναστατώσει τον Κωνσταντίνο! – Τι λέει για το Κάτω Παρτάλι;

Η ταλαντούχα ηθοποιός εισβάλλει στο σκοτεινό, θεότρελο χωριό του Mega και φέρνει τα πάνω - κάτω! Η ίδια μιλά γι ΄αυτό το νέο της τηλεοπτικό βήμα στην σειρά του χειμώνα!

 Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου υποδύεται τη Ζωή, μια γυναίκα που έρχεται αυτή την Δευτέρα το βράδυ στο σκοτεινό «Κάτω Παρτάλι» και αναστατώνει τη ζωή του Κωνσταντίνου.

-Πώς σου προέκυψε η πρόταση – πρόσκληση για να συμμετέχεις στη θεότρελη σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου;
-Εντελώς ξαφνικά, όπως προκύπτουν πάντα τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή, και είμαι τρισευτυχισμένη. Ετσι κι αλλιώς, και με τον Λευτέρη και με τον σκηνοθέτη και με πολλά από τα παιδιά της σειράς έχω σχέσεις αγαπησιάρικες εδώ και πολλά χρόνια…

-Αρα, να υποθέσω πως «Παρτάλι» έβλεπες από την πρώτη στιγμή.
-Θέλει και ρώτημα; Φανατικά! Αλλωστε, εμένα αυτός ο σουρεαλισμός μου πάει, με τρελαίνει. Πιο σουρεάλ… πεθαίνεις! Το μοναδικό πράγμα σε αυτήν τη σειρά που δεν είναι σουρεαλιστικό είναι το καναρίνι! Αν και ακόμα και γι' αυτό δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά (γέλια).

-Οταν, λοιπόν, είδες την σειρά ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη;
-Είναι τέλεια, αχ και να 'μουν κι εγώ ανάμεσά τους!

-Αυτό είναι που λέει η παροιμία «πρόσεξε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί»!
-Ακριβώς! Η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα. Δεν έλεγα να κερδίσω και το λαχείο (γέλια); Ασε που αυτή η συμμετοχή μου στη συγκεκριμένη δουλειά είναι λαχείο!

-Θα υποδυθείς τη… γυναίκα δηλητήριο, τη Ζωή, που θα έρθει για να ξελογιάσει τον Κωνσταντίνο!
-Ναι, αλλά δεν λέω τίποτα άλλο. Απ' ό,τι ξέρω, κανείς δεν θέλει να διαρρεύσει η συνέχεια κι έτσι δεν πρόκειται εγώ να είμαι η μαρτυριάρα (γέλια). Σε αυτήν τη δουλειά αν ξεκινήσεις να μιλάς για το παρακάτω, πραγματικά χάνεται όλη η μαγεία της.

-Το ότι μια σειρά που κάνει τηλεθέαση 55% βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής πώς το βρίσκεις;
-Το βρίσκω αναμενόμενο. Πάντα τα πράγματα που αξίζουν πολεμιούνται! Ομως, όπως και να 'χει, το τι αρέσει και τι όχι είναι τόσο υποκειμενικό. Το θέμα είναι να ακούγονται πράγματα που να έχουν κάτι να πουν επί της ουσίας και όχι να υπάρχει ένας αντίλογος μόνο και μόνο για να υπάρχει.

-Θα μου αποκαλύψεις ποιον από τους «Παρταλιώτες» ξεχωρίζεις;Ποιοί ρόλοι σου αρέσουν;
-Ολοι με τρελαίνουν αν και πρέπει να ομολογήσω, πως η Νάντια στον ρόλο της Βίβιαν είναι η αγαπημένη μου, όπως επίσης και ο Μίνως στον ρόλο του Μανόλη.

-Και από την πιο παλιά… φρουρά;
-Αναμφισβήτητα τον Τάσο Χαλκιά. Είναι εκπληκτικός. Ισως ο Διαμαντής να είναι ο πιο ολοκληρωμένος ρόλος στην τηλεοπτική του καριέρα.

* Η εμφάνιση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου στο «Κάτω Παρτάλι» δεν είναι μία και μοναδική. Σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Πηνελόπη θα έρθει και θα ξανάρθει στο «Παρτάλι», αφού ο ρόλος της Ζωής θα μείνει για καιρό στην απολαυστική, κατάμαυρη κωμωδία του Mega.

Πηγή: TV Εθνος

Νάνσυ Νικολαΐδου