Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Αποκαλύπτει για την Κρίστη και τους «Συμμαθητές»

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Τι πρόκειται να συμβεί στον 3ο κύκλο της σειράς;

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει πολλές ομοιότητες με την Κρίστη την οποία υποδύεται στην σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές». Η ηθοποιός αποκαλύπτει στην Μάρτζυ Λαζάρου και στο Tv κους κους του Ελεύθερου Τύπου πως τα γυρίσματα της σειράς θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβρη, ενώ η ίδια γνωρίζει αρκετά πράγματα για τις εξελίξεις, αν και αποκαλύπτει λίγα…

[dfp_ads id=236982]

Έχετε ξεκινήσει γυρίσματα στους «Συμμαθητές»; «Στη σειρά έχουμε μια «κάβα» επεισοδίων από τον Μάιο και τώρα θα ξεκινήσουμε πάλι τον Σεπτέμβριο.

Τι θα δούμε τη νέα σεζόν στο παρεάκι της σειράς; «Εντελώς τυχαία είχε έρθει τις προάλλες ο σεναριογράφος μας, ο Γιώργος Φειδάς, και τον βάλαμε κάτω να μας τα πει όλα. Μας είπε πάρα πολλά άλλα δεν θα σου τα αποκαλύψω. Μόνο ανατροπές θα έχει από εδώ και πέρα η σειρά, όπως πάντα είχε… Είναι ένα καθημερινό σίριαλ και πρέπει να υπάρχουν ανατροπές για να μπορέσει ο κόσμος να μείνει. Στο δικό μου το ρόλο, από ότι έμαθα, η τάση είναι να θέλει να κάνει παιδί η Κρίστη. Και ύστερα από αυτό που συνέβη την περασμένη σεζόν, αυτό επιθυμεί. Θέλει μόνο να κάνει παιδί και να μην παντρευτεί. Επίσης, θα ψάξει να βρει έναν παλιό της συμμαθητή. Μέχρι εδώ μπορώ να πω.

Θεωρώ ότι είσαι τυχερή γιατί ο ρόλος σου σ’ αυτό το σίριαλ δεν έχει διαφορές σε σχέση με τον πραγματικό χαρακτήρα σου. «Ναι, δεν έχω.Η τεράστια διαφορά που έχουμε είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα πράγματα, ειδάλλως το μυαλό μας είναι ίδιο… Είναι σπάνιο αλλά φανταστικό όταν συμβαίνει. Εγώ, για να καταλάβεις, παίζω με τα ρούχα μου… Μοιάζουμε με την Κρίστη και στηριξα όλο αυτό πάνω σε αυτό το γεγονός,το ότι είμαστε σχεδόν ίδιες. Επίσης, δεν έχω τόσο πολλά νεύρα, αλλά ούτε συναισθηματικά κολλήματα.