Πέτα τη φριτέζα: Οι καταιγιστικές εξελίξεις του 2ου κύκλου!

Πέτα τη φριτέζα

Πολλές ανατροπές και εκπλήξεις...

Οι σεναριογράφοι της σειράς «Πέτα τη φριτέζα», Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς έχουν ετοιμάσει μία σειρά εκπλήξεων και ανατροπών για το δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς που αγαπήθηκε την προηγούμενη σεζόν και συνεχίζει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων.

Πέτα τη φριτέζα

Παλιοί και νέοι κάτοικοι του Φτασμένου έχουν αρχίσει ήδη γυρίσματα  υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Αλέξανδρου Πανταζούδη, ενώ κάποιοι από αυτούς ταξίδεψαν μέχρι τη γοητευτική πόλη της Ιταλίας για τις ανάγκες του σεναρίου.

Πέτα τη φριτέζα

Συγκεκριμένα, ο Κίμωνας (Φάνης Μουρατίδης), ο Σωκράτης (Λεωνίδας Μαράκης) και ο Λάκης (Ηλίας Μουλάς). Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου είδαμε τον Κίμωνα να δέχεται απανωτά χτυπήματα: Ο Αντρέας δεν θέλει να τον ξέρει, το μαγαζί του στη Φλωρεντία παραπαίει, ενώ δημοσιεύματα τον κατηγορούν ότι φυγοδικεί για υπέρογκα χρέη στο ιταλικό Δημόσιο.

Έτσι, ζήτησε από τη Φωτεινή να τον συγχωρέσει για όσα της έχει κάνει και, επειδή είναι το μόνο στήριγμά του, να φύγουν μακριά από όλους και από όλα. Εκείνη, παρόλο που τον αγαπάει, δεν πείστηκε και του ευχήθηκε «καλή τύχη».

Έπειτα, όμως, την είδε να φιλιέται με τον Λάκη και εκείνη τη στιγμή πήρε μια οριστική απόφαση: να φύγει μόνος του. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, στα πρώτα καινούργια επεισόδια θα δούμε τον Κίμωνα να βρίσκεται στη Φλωρεντία προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση με το μαγαζί του, το «El Minimale», και ανακαλύπτει ότι πίσω από την οικονομική του καταστροφή κρύβεται ο υπεύθυνος που είχε διορίσει για να κρατάει.

Πέτα τη φριτέζα

Εξαιτίας αυτής της καταστροφής, μάλιστα, ο Κίμωνας κοιμάται σε παγκάκια. Αυτή την εξέλιξη τη μαθαίνουν ο Αντρέας, ο Σωκράτης και ο Λάκης, με τον πρώτο να δίνει εντολή στον Σωκράτη και στον Λάκη να πάνε να τον βρουν και να τον πείσουν να γυρίσει πίσω, στο Φτασμένο, καθώς έχουν πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουν και μόνο μαζί μπορούν.

Πέτα τη φριτέζα

Το πιο σημαντικό πρόβλημα, βέβαια, είναι η πώληση της «Λαγουδέρας» σε Ρώσους…

Πηγή: MYtv